:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Joj devojke...imam problem.Pre pola godine sam se ofarbala u plavo.A bila sam tamna birneta.Naravno,frizerka me nije pustila da posvetlim obrve pa sad moram sama to da uradim jer ovako stvarno ruzno izgleda.
Kako da to uradim,ja stvarno pojma nemam.Jel vi farbate obrve?Jel moram taj postupak posle da ponavljam ili je dosta samo jednom?
Inace,jesu vam lepse crtane ili prirodne obrve?Svetlije ili tamnije?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
MilanR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Nov 2006 Poruke: 4
|
|
Bolje ti je da potamnis kosu no da prosvijetlis obrve. Tako ces prirodnije izgledati
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Meni su lepse prorodne obrve.
Kada vidim devojku koja je crtala obrve najezim se, tako ruzno izgleda
Nikada ih nisam farbala, a nisam ni kosu...
Svetle ili tamnije ? Pa zavisi ti od boje kose ? Moja je smedja... obrve su iste boje...
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ja sam jedno vrijeme pojačavala obrve crnom olovkom, pogotovo ako bi ih previše počupala pa da popunim rupe
Inače, ne volim bojanje i crtanje obrva, a kad već bojaš kosu trebaš paziti da nijansa bude bar približna nijansi obrva. Nema mi ništa gore vidjeti od plavuše crnih obrva
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
ja farbam obrvi kod kozmeticara
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Zar ne mogu sama da ofarbam nekako obrve?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Zar ne mogu sama da ofarbam nekako obrve? |
nemoj se sama upuštati u to
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
mozes al bolje da ti to uradi kozmeticar
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Meni su farbale prijateljice koje su išle za frizerke još prije kojih 3 godine ako ne i dulje...
Lagano je za napraviti, postoji ti posebna farba koja ti je za trepavice i obrve - nikako ne smiješ bojiti ih sa običnom bojom - može ti doći i do osipa, i Bog zna čega sve ne!
Možeš sama, ali ipak ti savjetujem da ti to netko uradi, ako ništa drugo neka prijateljica da se ne pofabraš cijela...I da...Ja sam plavuša(prirodna) i smatram da je lijepše kada se posvijetle obrve da prirodnije izgledaš ako si posvjetlila i kosu...Ružno je vidjeti plavu djevojku s tamnim obrvama...Ne izgleda prirodno...Ah da ne zaboravim morati ćeš to ponavljati, jer će ti se s vremenom isprati tokom umivanja i skidanja šminke...
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
nisam to nikad radila jer imam svjetlo smeđe obrve, pa su jednostavno pasale i uz svijetlije nijanse kose i tamnije.
inače mi je ružno kad plavuša ima tamne obrve i hehe brkove.
Nacrtane obrve nisu baš lijepe, a i imaju manu, kad se uznojiš lako ih obrišeš ;o)))
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Joj devojke...imam problem.Pre pola godine sam se ofarbala u plavo.A bila sam tamna birneta.Naravno,frizerka me nije pustila da posvetlim obrve pa sad moram sama to da uradim jer ovako stvarno ruzno izgleda.
Kako da to uradim,ja stvarno pojma nemam.Jel vi farbate obrve?Jel moram taj postupak posle da ponavljam ili je dosta samo jednom?
Inace,jesu vam lepse crtane ili prirodne obrve?Svetlije ili tamnije? |
obrve ti nemoraju biti iste nijanse kao kosa, dapace, trebaju biti malo tamnije, ali trebaju biti u istoj "familiji" boje u koju si ofarbana......sto se tice tvoje frizerke i toga da te nije pustila da ofarbas obrve.....to mi je cudno, izgleda da je ona zaboravila da si ti musterija i da nije njeno da pusta ili nepusta....vec da radi ono sto joj musterija trazi i za sta placa...... ....licno su mi lepe jedino prirodne obrve, popravljanje olovkom kad se malo vise pocupa je ok......ali kada vidim one nacrtane obrve, pogotovo kad su nacrtane tanko a izvijene visoko, i sa njima lice izgleda permanentno iznenadjeno.......eeee te mi se gade.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Imam jako svijetle obrve, ali kako sam ionako dosta svijetle puti i imam plavu kosu, to nekako ide. Ali ipak one su gornji okvir očiju pa ih ponekad (samo za izlaske) malo potamnim, ali nikako olovkom jer mi to izgleda neprorodno. Potamnim ih vrlo vrlo malo sjenilom koje nanesem kistom. Tako se ni ne primjeti da je išta na njima, a boja je ravnomjernije raspoređena.
Nažalost, ne znam kako obojati obrve u svjetliju nijansu.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|