:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao, jel ste nasli sad kompletan Mix DJ Bad Serb "Zivimo za Nachtwerk"?? Dal postoji mogucnost da to bude na serveru uskoro? I imam jos neke molbe, da li imate mozda sledece pesme? Dado Topic "Bajka o ljubavi", Bijelo Dugme "Radmila" ili "Uspavanka za Radmilu" i od 2Hot onu pesmu koja je bila non-stop na BK Televiziji (cij naziv nazalost neznam!) Javite mi da li ima nade za mene! Hvala unapred... Molim vas da mi pomognete! A najhitnije mi je potreban onaj Mix.
|
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Bijelo Dugme i Dado Topic ce biti postavljeni u toku veceri na server !
Mix nazalost jos uvek nismo uspeli da nadjemo ceo ..a sto se tice 2HOT bio bi pozeljan naziv pesme !
Pozdrav !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a bas mi je potreban Mix! pokusao sam i DJ Bad Serb da kontaktiram, ali nisam uspeo Naziv pesme nazalost neznam, spot za tu pesmu se stalno vrtio na BK. GRU je gost u toj pesmi, mislim da je nesto sa telefon ili tako nesto!? Jel imaju 2Hot ceo album ili samo tu jednu pesmu?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A kad ce da budu pesme od Bijelo Dugme i Dado?? Pesma od 2Hot i Gru se zove "Hot line"! Kuku lele, nigde nema onaj j*** Mix od DJ Bad Serb! Daj pomozite mi molim vas!
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Pa brate ne mogu da ti ga stvorim ...nema do daljnjeg !
Btw. Dugme i Dado su ti na serveru ...A sto se tice 2hot feat Gru ...imamo samo pesmu " Pravi broj " !!
Pozdrav !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Steta sto ne mozes Onda bi bio pravi carobnjak Nista, ipak puno hvala tebi i tvojoj curi/zeni! Sta se one druge pesme tice.. "Pravi broj" imam, ali pre toga se snimio duet "Hot line" od 2Hot i Gru. No, nema veze. Puno vam hvala i pozdrav nazad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A brate, gde se nalazi pesma od Bijelo Dugme? Pod muzicke zelje ima samo "Kosovska"?! Onu od Dado Topic sam skinuo vec sa servera.
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|