:: |
Autor |
Poruka |
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
jucer sam uzeo ati radeon rx9250 128mb,ddr2,tv-out,dvi-i,agp 8x,,a kad ono nece da radi,imam drivera ko u prici a ono nista,procesor mi je amd sempron 2800+,512 ddr,maticana msi k8mm3,a sadasnja graficka mi je integrirana na maticnoj(sto kolje procesor do bola,zauzima 64 mb od rama,znam da i ovaj model ati nije bas nesto ali bolji je od integrirane...),ako netko ima tu graficku ili nesto zna nek se javi...Unaprijed hvala...
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Nece da radi iz prostog razloga sto je integrisana graficka "override"-uje. Udji u BIOS i ugasi integrisanu i kad dignes windows naci ce je, install drivera i uzivaj
99% jer nisi iskljucio u BIOSu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Nece da radi iz prostog razloga sto je integrisana graficka "override"-uje. Udji u BIOS i ugasi integrisanu i kad dignes windows naci ce je, install drivera i uzivaj
99% jer nisi iskljucio u BIOSu... |
100% ne radi,nazalost ugasio sam je u biosu i prebacio na agp slot...ali ne radi...kad upalim driver pise aces denied,nesto service ...probali smo kod susjeda,ni tamo ne radi... a cim ugasim integriranu nema grafickog sucelja(naravno)a nova se ne pokrece...ne znam sutra idem do ducana od kojeg sam kupio graficku da mi je zamijene...jer je pod garancijom...
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Ako si probao i kod komsije i nece onda nosi u servis pa nek ti zamene. Nema sta drugo :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slobodno zakljucaj temu jer sam danas odnio graficku na servis pa ce mi oni ili dati drugu ili cash...pozdrav
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Nema problema
[lock]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|