:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Da li ste svoju prvu ljubav zaboravili?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Prvu (recimo pravu-veliku!) ljubav tek prozivljavam i dozivljavam tako da.. ali secam se svoje tz "prve klinacke ljubavi", behu to lepi dani.. Bili smo deca i jurili smo se po kanalima i ulicama i igrali zmurke i cmakali zvucno u obraz :olympic:
Nadam se da sam bar delimicno odgovorila na tvoje pitanje
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nisam :suza:
mislim da nikad necu :ufff:
to je bila veza koja je trajala 4 1/2 godine :dvasrca:
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
prva ljubav ako je ona iskrena a ne prolazna od nedelju dana nikad se ne zaboravlja... bez obzira na sve nosis je zauvek u srcu..
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
sandricicak je napisao/la sledeće: | nisam :suza:
mislim da nikad necu :ufff:
to je bila veza koja je trajala 4 1/2 godine :dvasrca: |
Glavu gore!Ja takodje patim zbog prve ljubavi vec 10 meseci...svakog dana se osecam kao da smo sad raskinuli,ali proci ce.Vidis,moja veza nije trajala ni nedelju dana ali mi se taj decko pre toga svidjao oko 6 meseci i totalno sam poludela za njim.A on...15 godina a NARKOMAN.Sve prolazi i procice...samo kad ti bude lose,idi do kupatila,umij se,pogledaj se u ogledalo,nasmej se sto vise mozes i reci sebi:"BOLJA SAM OD NJEGA,ZASLUZUJEM BOLJEG."
Pusti bre BiiiiP nek smrdi!Kad ne znaju da cene tudju ljubav i brigu onda stvarno nisu vredni ni trunke bilo cije paznje.Kraj!
Ja i moja prva ljubav....ma nikad ga necu zaboraviti,ali,sta je tu je...vec je dotakao dno.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Ako se radi o prvoj pravoj ljubavi (a ne o mladenackim zaljubljenostima), ne, nisam ga zaboravila.
Nasa je prica dosta tragicna i tuzna... Upoznali smo se jos u osnovnoj skoli, a od onda se svasta izdesavalo.
Bilo je perioda u kojima sam samo patila i plakala... Mozda su to bili mjeseci, mozda godine, ne znam... Dugo nisam uspjela zavoljeti nikoga drugog.
Naposlijetku sam uspjela... Dugo ga nisam vidjela, i upustila sam se u duzu ozbiljnu vezu. Pocela sam sve manje misliti na njega...
No jos je tu u mojim mislima, duboko u podsvijesti... I bojim se trenutka kada cu ga ponovno sresti.
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
beba_anchy *** mai anđeo ***
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 1357 Mesto: zege:p:D
|
|
prva ljubav se nikad ne zaboravlja.. nisam zaboravila .. uvijek ce mi ostat u lijepom sjecanju
|
_________________ ... cijele noci molio sam nebo.. molio da posalje mi nekog.. jer po ovom blatu ja ne mogu... ja ne mogu sam |
|
|
|
|
djavolce Prijatelj foruma
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 3422 Mesto: Nish/Bech
|
|
prvu ljubav nikada ne zaboravis-prebolis je ali u nekim trenucima ti nedostaje vise nego ista drugo na svetu
|
_________________ Covek sretne mnogo ljudi u svom zivotu... Ali samo pravi i iskreni prijatelji ostave tragove u njegovom srcu |
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
To je tacno! Vecno cu pamtiti moju prvu "nevinu" ljubav.
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
katjab Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Feb 2007 Poruke: 32 Mesto: Stara Pazova
|
|
Mislim da se prva ljubav pamti celog zivota, bar cu je ja pamtiti.
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Prvu ljubav nisam zaboravila! Niti cu je zaboraviti ikada! Kao ni drugu, trecu... Prebolela jesam jos odavno, ali svaka ljubav, pa cak i svaka velika zaljubljenost, ostaju zauvek u jednom delu mog srca, mojih secanja, misli i cine i cinice do kraja mog zivota jedan deo mene.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ja sam je zaboravila. Trajala je 6 mjeseci, a ne sjećam se ni jednog dana doduše, bili smo djeca, 15 god
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|