:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
da l bi mi mogo pronac negdje Sandra Sagena ~ Da Li Znas?il bilo sta od nje.ja sam trazila i nemrem nac mozda ti imas neke svoje izvore sve sto znam o njoj je to da je hrvatica i pise pjesme za druge.znam da je ona otpjevala dvije pjesme, ne znam da l ih je imala jos.eto mozda ti stvarno znas di bi mogla skinut, mada sumnjam...bila bi zahvalna
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Nisam nasao trazenu pesmu ali neku drugu . Sledeca zelja kad budes imala 1133 poruka
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
ok nema veze.i mislila sam da neces nac, fakat je nemoguce,al eto morala sam probat.svejedno hvala na trudu
|
|
 |

|

|
|
Izgleda da nisi procitala moj post kako treba postavio sam ti jednu pesmu od Sandre
Ti rece ako ne nadjemo Pesmu " da li znas " da postavimo bilo koju i to smo ucinili . Uzivaj 8)
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
S*A*S*A je napisao/la sledeće: | Izgleda da nisi procitala moj post kako treba postavio sam ti jednu pesmu od Sandre
Ti rece ako ne nadjemo Pesmu " da li znas " da postavimo bilo koju i to smo ucinili . Uzivaj 8) |
izgleda da nisam dobro procitala,jucer sam citala u zurbi, onako s nogu hvala puno za pjesmu
|
|
 |

|

|
|
Pa tako se i meni ucinilo sledeca zelja na 1137
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
ja bi trebala bilo sto od grupe Geronimo, najbolje bi bilo kad bi se uspjela nac pjesma koja se isto tako zove Geronimo
sredinom 90ih je u hrvatskoj bila jedna grupa pod imenom Geronimo, znam da su imali dva hita jedan se zvao kao i grupa Geronimo a drugi sam zaboravila.znam da su pjesmice bile totalno zarazne i cini mi se da je to bio dance, ne mogu se sjetit.u spotu Geronimo su bili obuceni ko indijanci i imali su dugu crnu kosu pa pretpostavljam da im je to i bio imidz.pa ako netko zna sta ja trazim nek javi jer ja nisam sigurna niti znam gdje da trazim Neutral nisu brijem cak ni bili nesto poznati i cini mi se da su imali samo ta dva hita ko zna da l su izdali i album Confused
znam da nista od ovog jer izgleda da je nemoguce nac bilo sto o njima, al eto da probam
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Zao mi je al' ni ja ne mogu da nadjem to sto trazis....
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
dobro nema veze ko da ste i nasli stvarno nisam ocekivala da cete to nac jer brijem da ni onda nisu bili bas razvikani a sad ih se nitko ni ne sjeca ni u hrvatskoj a kamo li da vi znate hvala na pokusaju
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Eo mene opet Muku mučim s Janinim live albumom.Nikako ne mogu nać pjesme koje odgovaraju omotu Live 2005.Pa bi ja molila ako može i ako je moguće pronać to da mi ide svaki dan po jedna pjesma s tog live albuma.Ja sam skidala na Dc i po netu onaj album di su pjesme podjeljene u blokove (npr. Jana uživo 1. blok pjesama itd...) al sam primjetila da to nisu te pjesme s njenog službenog Live albuma 2005.Zato molim pomoć.Hvala unaprijed.
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
Bice sutra postavljen ceo album uzivo JANA 2005 (UZIVO) pa ti skini sve
|
_________________ Pravila Fontane Zelja