:: |
Autor |
Poruka |
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
trazim pesmu od Vatrenog Poljupca ''muskarci ne placu'' ili ''muskarci nikada ne placu'' tako nesto ide!
Molim Vas, ko je ima nek' posalje na e-mail: panter_panta_@hotmail.com i tu sam da pomognem ako nesto treba!
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Vatreni Poljubac - Jer muskarci ne placu
Polsao sam ti pesmu!
Uzivaj
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Hvala doktore!
A, da li neko zna gde moze da se pronadje jos neka pesma od njih sem ovih sto ima ovde na sajtu! Trazio sam i nikako da nadjem!
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Imam na raspolaganju oko 100-tinjak pesama od Vatrenog Poljupca, a to ne vredi da ti saljem...sto je mnogo, mnogo je.
Napisi par pesama pa cu ti poslati
Uzivaj
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
javi se i meni.ja imam neke pa cemo vidjet sta ti treba.al neam veceras vremena nego se javi sutra ako ti nije bas tako hitno. poslat ccu ti na pm listu onog sta ja imam
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|