www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

crna mamba -zmija-
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
jexxc28
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Dec 2006
Mesto: usa

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 4:16 am    Naslov poruke: crna mamba -zmija- Na vrh strane Na dno strane

crna mamba zmija postoji samo u africi , najmocnija je i najstrasnija, zato sto crna mamba nece da bezi od tebe ona ce da te ganja i da te ubije , vrlo je brza i moze da skoci , otrov je jak ali nije jaci od kobre , kobra ce da pobegne od tebe ako je nenaljutis, crna mamba cim vidi drugu zivotinju zeli da napadne pogotovo covjeka. crna mamba moze da stigne konja , tako su brze

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da to su opake i brze zmije!!!

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odvratne su mi sve zmije

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo nije tačno, masa stvari nema veze sa istinom.

1.Šta znači to najmoćnija i najstrašnija?
Crna mamba ne može da bude brža od konja, to je smešno. Ona može da razvije brzinu do 23 km na sat i nema šanse da stigne konja.

Crna mamba ne može da skače. Mamba kao i poskok baca dve trećine tela prilikom napada na plen , ali to ne znači da može da skače. Sve zmije to isto rade.
Crna mamba nikada neće napasti čoveka ako nije ugrožena.
SVE ZMIJE napadaju samo u 2 slučaja:
a) kad su ugrožene
b) kad nabavljaju hranu

Posle filma Kill Bill, gde se pojavljuje ova zmija, bilo je mnogo napisa o tome kako je crna mamba naj otrovnica, što je smešno.
Najmoćnija kopnena otrovnica je australijski taipan, a posle nje je broj 2 kopljarka( zmija koja živi na teritoriji Srednje Amerike, ima je u Kostarici).
U poredjenju sa njima otrov crne mambe je mnogo slabiji.

Australijski taipan je san svakoga herpetologa, svi koje interesuju zmije sanjaju da idu u lov na tog gmizavca, a ne na crnu mambu.

Nikolakej
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 03 Jun 2006
Mesto: Cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ja zmije bas i ne volim nesto :S

Nevolim ni da ih vidim Very Happy

Nesto mi nisu simpaticne ;Pp

anex80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 10 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 11:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa...zmije...neznam bas...dobro je dok su zatvorene

ANEX

vukosa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 09 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

istina da nema naj jaci otrov ali je ubedljivo naj opasnija zmija na svetu zbog svoje agresivnosti

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni su zmije bas zanimljive,ali ipak da su sto dalje od mene Mr. Green

hitl
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najsmrtonosnija zmija u Africi...

kovrdzava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 23 Apr 2006
Mesto: cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 10:27 am    Naslov poruke: crna mamba Na vrh strane Na dno strane

sve zmije su mi odvratne i strasno ih se plasim

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 27, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@držte lopova :svaka ti cast druze... ako si mu rekao...

a za @jexxc28 evo ti link pa se malo podseti da se neblamiras okolo http://www.kingsnake.com/elapids/black_mamba.htm
Smile

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bljaaaak...mrzim zmije....grozne su mi i apsolutno odvratne...
Ima ljudi koji im se i dive, ne znam samo kako mogu!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> crna mamba -zmija- Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon