:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Hellgate - London
Od razvojnog tima Diablo-a, StarCraft-a i WarCraft-a stize nam jos jedna igra (Flagship Studios je do nedavno radio za Blizzard, ali odlucio je da se sa ovom igrom pojavi samostalno). Interesuje me da li ju je neko igrao, prvi utisci itd?
|
|
|
|
|
|
DAY---WALKER Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 20 Mesto: orasje
|
|
ja sam počeo da igram i prvi utisci su extra ali nakon što sam igrao puna 4 sata sjetim se da memoriram ali tu je bio problem neznam kako da memoriram help
|
|
|
|
|
|
Azdaha Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Nov 2007 Poruke: 11
|
|
Nemozes da sacuvac automatski je, kao u Diablu.
|
_________________ Beautiful as the knight in shining armor . . . dangling from the end of a noose |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Meni je licno kenjac, svima je xtra ali meni se ne svidja...ili Rpg ili Fps, ne volem sve u jednom
|
|
|
|
|
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
Lijep pozdrav !
Igra je odlična u početku (tko voli pucačinu),ali napredovanjem se ponavljaju mjesta izvršavanja zadataka.Momentalno sam na Temple station (level 28).Mislim da je dobro, ne igrati nekoliko dana, pa opet početi, zbog monotonije kod stalnog igranja.
Problem snimanja sam riješio na slijedeći način : nakon prestanka igranja snimim cijeli direktorij igrice i imenujem ga po volji.Slijedeći puta opet tako, sa drugim imenom , predhodni izbrišem.Možda izgleda komplicirano ,ali nije.
Još malo o igrici: grafika je odlična (ali i zahtjevna) , kretanje i pucanje - super...
Za sada toliko.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
DAY---WALKER Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 20 Mesto: orasje
|
|
pozdrav svima
ja mogu reci da je hellgate london igra za ljude sa jakim zivcima meni se izricito svidja i nemam primjedbi jedino sta mi je sheet je to sta igra nema nekih specijalnih sound efects sve sto ima je mlataranje macevima i ubijanje ne znam mozda je to do moje igre nesto ali ako ima iko problem sa sondom neka mi javi da znam sta cu
unapred hvala i srecna vam nova 2008 godina
|
|
|
|
|
|
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
Help !
Na koji način se pomiče karta rasporeda Stanica i ostalih mjesta koje treba posjetiti ? Kartu aktiviramo sa M na tastaturi.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
Legolas the elf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Jan 2008 Poruke: 44 Mesto: Karlovac
|
|
Hellgate london-igra jako dobre kvalitete.
Moglo bi se reći da je potrebna volja za igranjem te igre.
Još nitko nije odgovorio na pitanje wizarda50.
Pitam se zašto?
|
_________________ Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatu. Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|