:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao drustvo,
imam opet jednu muzicku zelju?! Cura mi je cula na internet-radio neki Mix od DJ Bad Serb "Zivimo za Nachtwerk"!? Jel ima neko to mozda slucajno?? Bas bi mi bilo vazno da to nekako nabavim i od Slicc "Drmaj"?? Puno hvala unapred svima za trud. Lep pozdrav iz jos lepseg Stuttgart-a.
|
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
|
|
|
|
|
|
Stvarno?? Onu pesmu od Slicc sam nasao, ali onaj Mix ne mogu nikako da nabavim! Posto taj DJ nema nikakvu kontakt adresu. Jel mozes da nadjes to? I kad u toku dana? Posto u 15h trebam da idem na posao!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Upravo je stavljam na server ...znaci bice za nekih 20-tak minuta u "Muzickim zeljama" !
Pozdravce !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala za trud, ali pesma ne ide do kraja! Da li imas mozda ceo mix? Bas kad pocinje pesma od Ivan-a prekida mix! Ili mozes da mi kazes kako mogu da nabavim taj Mix?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trenutno imamo samo tu pesmu ...ako nadjemo celu stavicemo je na server !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok, hvala vam puno! Ja sad moram na posao! Nadam se da cete do veceras da nadjete taj Mix?! Jer bas dobro zvuci U svakom slucaju vam zelim divan dan! Citamo se... nadam se do veceras! PS: Opet puno hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cao, jel ste nasli sad kompletan Mix?? Dal postoji mogucnost da to bude na serveru uskoro? I imam jos neke molbe, da li imate mozda sledece pesme? Dado Topic "Bajka o ljubavi", Bijelo Dugme "Radmila" ili "Uspavanka za Radmilu" i od 2Hot onu pesmu koja je bila non-stop na BK Televizije (cij naziv nazalost neznam!) Javite mi da li ima nade za mene! Hvala unapred.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|