:: |
Autor |
Poruka |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Hej
Malo je falilo da tvoj uspeh prođe neopaženo
To nikako ne bi bilo lepo... ali, dok čovek čita tvoje reči, ne primećuje ništa drugo
Slučajno se osvrnuh da vidim za koliko mi bežiš, i imala sam šta da vidim
Čestitam ti od :hearts:
Lepo je što si tu sa nama, šta ulepšavaš ove stranice svojim porukama, što si uvek raspoložen i svima spreman da pomogneš
Nadam se da ćemo još puno spratova proći zajedno
I jedan mali poklončić
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
Poslednja prepravka: bLackLady on Sre Jan 17, 2007 1:18 pm; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Pridružujem se čestitkama, samo tako nastavi da krasiš naše stranice i da kuckaš s nama....
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
čestitam dragi duše, i da želim da me naučiš lebdjet
evo nešto za tebe
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Cetitam ti od srca novi spratic zelim ti da se igramo jos xxxxx99 puta....
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Evo da se i ja pridruzim cestitkama i ovdje, iako sam vec cestitala u caffe-u..
Cestitam ti josh jedan predjen spratic. Bravo! :cvetic:
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene Kolega
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kolega, sve čestitke i od mene Svaka čast
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Čestitam....
E, bwe! Kad će ona želja? Škola je počela!
Ma, sve najbolje i da malo bolje i BRŽE ispunjavate želje...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Pridruzujem se cestitkama...
Evo i da se malo zasladis...mada pretpostavljam da ti sam sebi mozes da stvoris ali neka...
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
@ bLackLady ... hvala ti na velikom srcu, hvala ti što si jednostavno takva kakva jesi i što si mi ovaj forum uljepšala svojim prisustvom... ti si zaista jedna od onih osoba koje me znaju dirnuti tamo gdje stvarnost poprima drugu dimenziju... puno hvala, poklončić je prekrasan
@ malo lane ... hvala ti malo lane, tu sam da kuckam s vama dokle god ste i vi ovdje, s kojima ovo druženje ima posebnu vrijednost...
@ sjena23 ... hvala ti, sjeno... i da znaš da i ti znaš lebdjeti... to je u tebi, samo trebaš vidjeti...
@ dambolina ... hvala, hvala... prvo smo se igrali 9 puta, pa 99 puta, pa 999... i tako redom ... to ti je tako kad se 6 pretvori u 9
@ maza- ... hvala ti... i za čestitku u kavani i za čestitku ovdje... bit će još dugo druženja ovdje na forumu
@ Sascha336 ... hvala ti kolega, eto dugo si tu, često se susrećemo i nikad ne zaboraviš... ti si zakon!
@ Annabel_Lee ... kolegice, zahvaljujem... i na druženju i na pomoći... i ti si među onim ljudima koji su mi izuzetno dragi ovdje...
@ EGO! ... hvala na čestitkama i što si se sjetila... mislio sam ti ispuniti želju, ali kad sam vidio jadnog profesora, bilo mi ga žao (nije mu lako)... znaš, i duh zna pustiti suzu
@ Babily .. hvala ti... mogu stvoriti, istina, ali ovako slatko ne mogu... uuu, kako ukusno... super si
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
iskrene cestitke druze i sve najboljue od srca, da se jos lijepo druzimo jer fakat lijepo te poznavati ps ziv bio jos ihihi i druzile se jos ihihi ovako lijepo
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Čestitam
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|