:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Danas sam sinu kupila digital mp3 player.
Medjutim moj mali radoznalko me pitao koje je marke , a na njemu apsolutno nista ne pisesamo MP3 Digital Player i sta sve podrzava.
Ja sam sve pretrazila i ne pise ni na cd-u drivera ni na kutiji ni u prospektu..prerovila sam cijeli net i jedino sto sam nasla je slicna slika i dodje u ovakvoj kutiji pa ako ko zna koja bi marka mogla biti nek javi hehehe
meni slici samsungu ali nije
Unapirijed hvala
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Verovatno je neki kineski proizvodjač pa nema ime, što kod nas nije ništa novo.
Da ste pazarili neki player renomiranog proizvođača pisalo bi ime ali bi to koštalo verovatno 3x skuplje! Neka sin sluša muziku i ne opterećuje se nebitnim stvarima...
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
to ti je MS Player....mislim tako se zove marka....to je jedna Kineska marka koja je sad ovdje na ovim nasim podrucjima prodrla...proizvode sve moguce....od tastatura i miseva do tih playera...
samo da ti kazem da je to MP4 Player znaci na njemu mozes gledati i spotove, fillomve, slike, slusati muziku, citati text....
ako bu trebalo jos nesto biseru samo reci...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|