:: |
Autor |
Poruka |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Ako neko ima sledecu pesmu "Neki to vole vruce - Teska vremena prijatelju moj", da mi posalje, bio bih mu jako zahvalan! Moj e-mail je vladan_ko@yahoo.com
Hvala unapred!
|
|
|
|
|
|
I_LOVE_BUREK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 49
|
|
pesma poslata....
UZIVAJ!!!
|
_________________ Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje.
-The Swine Strike's Again- |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala, I_Love_Burek!!!!! Legenda si!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljudi, ima li ko Valentino - Srce Dam.... Trazim je vec sedmicu dana.... E-mail je vladan_ko@yahoo.com
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
vlado smeker je napisao/la sledeće: | Ljudi, ima li ko Valentino - Srce Dam.... Trazim je vec sedmicu dana.... E-mail je vladan_ko@yahoo.com |
Salje se upravo na mail.
Uzivaj!
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
|
|
|
Doktor je napisao/la sledeće: | vlado smeker je napisao/la sledeće: | Ljudi, ima li ko Valentino - Srce Dam.... Trazim je vec sedmicu dana.... E-mail je vladan_ko@yahoo.com |
Salje se upravo na mail.
Uzivaj! |
Hvala puno "Doktor"!!!! Najbolji ste!!!!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
|
|
|
Trazim sledece pesme:
1. Rade Saric - Zena na kapiji
2. Tifa - Ako odes ti
3. Bajaga - Muzika na struju
Ako ima neko neka mi posalje na vladan_ko@yahoo.com
I ako neko zna ko peva sledecu pesmu: "zbogom stare ljubavi i zbogom kafano, zbogom drustvo moje trezno i pijano"
Hvala unapred! Pozdrav!!!
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Poslati sam Bajaga - "Muzika na struju". Uzivaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gheo je napisao/la sledeće: | Poslati sam Bajaga - "Muzika na struju". Uzivaj! |
E hvala druze!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljudi moze li mi iko od vas pomoci, trazim sledece pesme od Zorana Kuline:
Gari Gara i nagari
Djindjule mindjule
Tresu mi se damari
Rodio se lola
Bil se mala vozala
Caj Cano, Caj cajgano
ako neko ima neka mi posalje, na vladan_ko@yahoo.com!
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
evo ja cu ti poslat Gari Gara I Nagari i Tresu Mi Se Damari, javi ako ne stigne
|
|
|
|
|
|
poison je napisao/la sledeće: | evo ja cu ti poslat Gari Gara I Nagari i Tresu Mi Se Damari, javi ako ne stigne |
Zahvaljujem se Poison-u!!!
E sad posto je covek poslao dve pesme, molim sve ostale ako imaju neku od preostalih da posalju na gore spomenuti e-mail:
Djindjule mindjule
Rodio se lola
Bil se mala vozala
Caj Cano, Caj cajgano
[Edit by coco_bill: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|