:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Svaka cast...bas si daleko dogurala...
Zelim ti sve najbolje i da samo nastavis tako kako si i pocela...
Evo za tebe jedan slatkis kao sto si ti...
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
babily : hvala velika drugarice bas si me iznenadila sa cestitkom , sve najbolje ti zelim i da se fino ka uvijek druzimo Alexns : legendo moja najveca hvala na ovim divnim rijecima koliko toliko siu divne haha ne hvala sto si iskrene to zelim reci znas da mnogo to cijenim legendo moja, a ti znas di si ti na mojoj listi vazecih ljudi, prijatelja , nemoj samo da mi se ufuras ahha , sve najbolje ti zelim i da ludujemo jos vise moze samo biti gore i bolje dok ne doguramo do psihijatrije, ma sta reci legenda po jedna o ovom malom divnom malcu zvanom otrovnjaci
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
LoOjko moja najdraža,
I sama znaš koliko si mi draga, koliko te volim, i koliko mi nedostaješ kad te nema par dana...
Ti si kao droga (ako postoji neka bezopasna), uvučeš se pod kožu, i bez tebe nije lako...
Dala si poseban pečat ovim stranicama... nikada te nisam zatekla neraspoloženu, ljutu... reklo bi si da si nasmejana i za ljude oko sebe raspoložena čak i kada imaš problema...
E to je tvoja vrednost.
Divno je poznavati te, a još divnije je biti tvoj prijatelj... bogatstco je neprocenjivo
E sad mali poklončić
Ovo mesto znaš da zaslužuješ
I ovo sigurno unaš ...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Moja draga legendo zelim ti sve najbolije.Hvala ti zato sto sam ponovo u foruma,da ne sam odjsel iz Domaci zauvjiek.
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Cestitke i od mene....
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Duso moja! Samo ti nastavi! Ljubim te najvise na svetu!!! Jako je lepo sto sam te ovde upoznala! Andjelu sa greskom ().
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Anđelu BEZ greške, želim ti sve najlepše!!!!! Kiss
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
:redlips2: :zagrljaj: :srculence: dragi moje poslije ovih divnih rijeci upucenim meni ostala sma bez teksta znam da ce mnogi pomisliti uf ona da ostane bez teksta e fakat jesam , hvala vam velikaaa i ljubim vas sve redom , najdrazi moji,hvala, hvala, hvala to je jedino sto u ovom trenutku mi pada na pamet jer potpuno su me neke rijeci zbunile , moja lujka i svi ostali, volim vas
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Shanerkice...15 spratic...svaka cast....
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
slatka primi najljepše cestitke od mene..ostani nam tako dobra
|
|
|
|
|
|
Dixy_24,*kissy*: hvala vam drage mojee velika hvala zelim vam sve najbolje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|