:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Ljudi slj tj planiram na jedno 4 dana u Beograd Dajte par savjeta bacite Sta da vidim obavezno, di da izadem, gdje kavicu da popijem a gdje na rucak Sta nesmijem propusti a na sta da pripazim Taxi? skup ili ne Ajde vi koji ste od tamo da vas cujem
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ne smes porpustiti trenutno da odes u Magacin... Novi Klub!
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
kafica (popodnevna) se pije u Teatru na Trgu Republike (imaju genijalnu Saher-tortu koju ne bi valjalo propustiti)...prepodnevna kafica u bilo kom Grinetu (ima ih vise u gradu...recimo na Bulevaru nije los)...pizzerija Alo, alo u Resavskoj (mislim da petkom imaju zivu muziku, ali nisam bila dugo pa me ne drzi za rec)...restoranu u Skadarliji se ne smeju propustiti...klopa genijalna, muzika prava, a ambijent za pozeleti
e sad...sto se provoda tice sve zavisi sta volis, koju muziku slusas i sl...bolje reci sta se tebi svidja pa da ti preporucimo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Kafice i popodnevni izlasci na relaciji Obilicev venac - Bulevar K.A., zatim neka rekreacija, a uvece izlasci na splavove!
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
volim dobar provod sve nista mi nije strano narodno moze dance moze rock moze nevolim techno i tog tipa muziku Strasno me splavovi zanimaju nikad nisam tako nesto vidjela pa me to zima
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd
|
|
poopak dolina ti radi celoo noc lokal do lokala u ulici strahinica bana ima ih bas mnogo
|
_________________ uvek se nesto zalije |
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Ko ne ume da se provede uz litar loze, neće umeti ni sa milion dolara.
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
zakljucano i sklonjeno uz saglasnost autora
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|