:: |
Autor |
Poruka |
Shit_HappenS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Po celom licu imam pege, a na nosu i obrazima mitisere...
Sad to nije mnogo strasno, posto je zima, ali zato kada dodje leto, pege se 'pojacaju'...postanu mnogo tamnije i vece, a sa njima i mitiseri i + mi se koza lica peruta
Zna li neko neku kremu s granulama ili nesto slicno da se bar otarasim ovih mitisera? Posto znam da pega ne mogu.
Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
imaš milijun krema i losiona protiv mitesera, a ne odgovara svakome isto. Zato ti je bolje da odeš u kozmetičara koji će utvrditi što je najbolje za tvoj tip kože
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
choveche pali kod kozmetichara da ti ochisti lice =)
ostatje ti rupice, tj. proshirene pore...koje dodushe mozesh suzbiti losionima, ali neki i ne pomazu. Keva mi kozmetichar, chisti mi lice svaki mesec...
takodje imam problema sa mitiserima, pa zamisli to ti je prljavshtina u kozi koja se mora izbaciti "cedjenjem" a ne mazanjem gluposti
=)
tako tjesh se najbolje reshiti =)
bolje nego da bacash pare
|
|
|
slatka_banana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 37 Mesto: Zagreb
|
|
Vidim da će oko tvog lica biti puno posla, prvo ga treba pariti, pa cijediti, pa mazati, to će biti nekoliko tretmana, puno vremena i novca, ali lice je naše ogledalo i na tome se ne smije štedjeti! nikakve kreme ne kupuj bez savjeta kozmetičara, ja jesam kozmetičar ali ne mogu ti ništa reći bez da pogledam tvoje lice zato trka kod najbližeg salona!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|