:: |
Autor |
Poruka |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Da li pratite ovu seriju i sta mislite o njoj?
J383m mu misa, ja sam se navukao i tako su ga zapetljali da me ponekad i iznerviraju, ali moram da vidim sta ce se desiti.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
NE da su ga zapetljali.... ono je cisto lomljenje mozga... i upravo tako.... MORAM da vidim sta ce se desiti
5 sezona je ludilooooooooo Morao sam pogledati neke detalje sa svih sezona da bi poceo sa 5
Na momente mi se cinilo da "za vreme snimanja novih serija" izmisle nesto
i taman kad pomislis da si pronasao odgovore na mnoga pitanja... pojavljuju se duplo novija
Neverovatan Serijal....
Ne preporucujem svima
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: | NE da su ga zapetljali.... ono je cisto lomljenje mozga... i upravo tako.... MORAM da vidim sta ce se desiti
5 sezona je ludilooooooooo Morao sam pogledati neke detalje sa svih sezona da bi poceo sa 5
Na momente mi se cinilo da "za vreme snimanja novih serija" izmisle nesto
i taman kad pomislis da si pronasao odgovore na mnoga pitanja... pojavljuju se duplo novija
Neverovatan Serijal....
Ne preporucujem svima  |
Potpisujem maestra šeronju Genijalan serijal
|
|
|
|
|
 |
dishara Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 20

|
|
За ову серију сви имају само речи хвале, па и ја.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jedina serija koju pratim, mada su zapetljali do bola. Sojer mi je faca nevidjena. Vjecna tema, postojanje, pojam i protok vremena. Proslost, sadasnjost i buducnost koja se preplice, sta smo htjeli, kud posli, kud idemo. Zbilja dobro uradjena serija i sjajna ekipa.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|