www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

herman hese
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
pstricevic
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 67

Datum registracije: 02 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 4:34 pm    Naslov poruke: herman hese Na vrh strane Na dno strane

herman hese
da li vam se svidja kako na indirektan nacin pise herman hese i kako
vam se svidjaju njegove poruke kao sto je u demijanu "ja nista drugo
nisam hteo osim da prozivim ono sto je samo od sebe htelo izbiti iz mene"

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svidja mi se, jedan od mojih omiljenih pisaca.....

najvise cenim njegov stil pisanja i sto posle svake knjige se duboko zamislim...mada treba imati jaku koncentraciju kada se njegove knjige citaju...

inace, omiljena mi je Narcis i zlatousti

" I know the way to fuck them all...."

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steppenwulf ("Stepski vuk") bila je velika kniga. Ne znam ako jos je isto - za moja generacija.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 3:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao Stepski vuk je fantasticna knjiga..cak sam radila i seminarski na tezu Stepskog vuka i fantasticno sam se osjecala dok sam pisala rad a jos ljepse kad sam citala.

Fantasticno

jagodinac100%
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitati ga- jednom sazetom recenicom nobelovac za primer Exclamation nikada nikog ne uvredi
recju svojom Exclamation isto jedan kriticar rece gandi knjizevnosti 20 veka Exclamation
uzeo je gandijevsku metodu obracanja prema citaocu i likovima u svojim delima Exclamation
retko se danas susrecemo sa takvim ljudima i njihovim delima Exclamation hvala mu za sve sto
nam je ostavio iza sebe

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam Hesea Very Happy
demijan i stepski vuk su odlicne knjige..

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

romania.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta mislite od Glasperlenspiel (mislim da u vasu iezik je "Igra s staklenim biserima")?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra staklenih perli je kod nas prevod....

e jedino to nisam procitala Sad

" I know the way to fuck them all...."

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

romania.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
Igra staklenih perli je kod nas prevod....

e jedino to nisam procitala Sad

Profesionalci iz Rumunija kazi da je njegov najbloja kniga. Ja isto nisam procitala ona. Ali mislim da "Stepski vuk" je jedna dobra kniga.

Artemis Faul
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od kad sam procitao "Sidartu", uzimao sam iz biblioteke redom sve Heseove knjige. Svidja mi se njegov stil i mnogo citata sam prepisao.

mima85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 10:33 am    Naslov poruke: Re: herman hese Na vrh strane Na dno strane

pstricevic je napisao/la sledeće:
herman hese
da li vam se svidja kako na indirektan nacin pise herman hese i kako
vam se svidjaju njegove poruke kao sto je u demijanu "ja nista drugo
nisam hteo osim da prozivim ono sto je samo od sebe htelo izbiti iz mene"

E knige su mu stvarno ekstra,obozavam da ih citam.Omiljena mi je Demijan,ova knjiga bas pocinje ovim citatom koji je naveden..

lake_bolt
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skoro sam procitao dve njegove knjige-''Stepski Vuk'',i ''Narcis i Zlatousti''.Knjige su sasvim ok Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> herman hese Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon