:: |
Autor |
Poruka |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
evo ti sarajka cestitam
ako te lupnem..
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
e hvala druze odnosno laprdajuce lizalo svakako da se salim hvala zaista druze sto si primjetio , hvala hvala sve najbolje ti zelim jel moze pusica
|
|
|
|
|
|
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
moze i gimi fajv ili samo da me taknes.. iiii
|
|
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Cestitam ti ,zelim ti sve najbolje draga prijatelice.Sledaci sprat da prijecis mnogo brzo. .Jos puno ljubavi i srece. :120: :84: :68:
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Pa čestitam ti, bosanko, baš mi je drago da si se popela tako visoko... Neću te ni pokušavati stići
Samo nam ostani tako vesela i dobra, otvaraj zanimljive teme i ostaj tu puno s nama na forumu da se družimo još dugo dugo...
Meni su prsti još masni od baklave, a evo i tebi nešto bosansko da zamastiš prstiće...
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene, Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Cestitke i od mene! Bravo!
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
Sreco...svaka cast...Ti si se bas razmahala ovde... ... Samo tako nastavi...veliki kiss od mene... :hiphip: :ilu: :ruzica:
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Hejjj LoOjko
Reče ti juče da ćeš da se popneš na 14 i odradi to samo, gde sam ja tad bila da ti odmah čestitam a ne sa zakašnjenjem...
Prvo ću da se zahvalim tvom tati što te napravio, mami što te rodila i nekome ili nečemu što te poslalo ovde
Ostani tako dobra kao što jesi, tako vedra uvek dobrog raspoloženja
I za kraj prijateljice moja draga, hvala ti što si mi dozvolila da te zavolim :zagrljaj:
ČESTITAM TI!
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Dušo moja, čestitam ti od sveg srca!
Je-at' ga gde sam bila juče da ti čestitam...
Ma, želim ti sve najlepše!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljubim te puno moja hubava plavušice !!!!!!!! :redlips:
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Drugarice moja, svaka ti cast, ono sto si rekla juce tako je i bilo, prava si carica !
Moram da ti se zahvalim na sveeemu !
Nek svi znaju kakva si osoba, cast mi je sto sam te upoznala.
Uvek si tu, i u dobru i u zlu, kada sam raspolozena ludujes samnom kada sam tuzna uvek imas lepu rec da me razveselis, zato cu tibiti vecno zahvalna.
Mnogo si mi pomogla i zato te toliko volim !
Ljubim te najvise na svetu ostani kakva si jer si jedinstvena ***srce moje*** !
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
čestitam
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|