www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako ste se proveli...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Kako ste se proveli... Na vrh strane Na dno strane

...u najluđoj noći? Gdje ste bili, s kim i kako vam je bilo? Ako se sjećate 8)

Koliko se ja sjećam, bila sam u Dubrovniku na Babinom kuku, sa svojim dragim (druga nova godina koju sam slavila s njim) a kasnije smo pošli u moje prijateljice i tamo nastavili slaviti....probudili se jutros u 11, popili kavu i pošli svatko svojim putem

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila san u Metropolisa, u Splitu.Smile- Na narodnjacima..s prijateljicama...i bilo mi je savršeno..Smile

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odlicno na indiri radic...nikad bolje...

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u kuci s obitelj i prijatelama

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlično... u Zagrebu na Trgu bana Jelačića uz Animatore, Zvijezde, Juru Stublić & Film, Prljavo Kazalište i Pips Chips & Videoclips... Tu noć posvetio sam najdražoj osobi... Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bilo je mnooooogo dobro...zurka kod drugaricinom brata...pica u potocima, sjajna muzka, dobro drustva...sta covek vise moze pozeleti Very Happy

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ahhh danas repriza...hahahha opet indira---opet ce biti ludnica...ali neznam dali da idem dosla sam jutros mrtva umorna u 6, mama mi da ali tata se dvoumi Rolling Eyes

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

semir_86
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Mar 2006
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa frendovima u stanu do 11 onda otisli kod nekih cura i...

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha ludo,ludo...

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 01, 2007 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam bila doma sa svojom obitelji i svojim dragim..bilo nam je super , ludo i nezaboravno Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam sa burazerom u klubu "NS Riders". Oooooodlicno sam se proveo! Kuci smo krenuli tek u 5:30, pa vi vidite kako je bilo veselo! Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kod kuce, sa porodicom
super Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Kako ste se proveli... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon