:: |
Autor |
Poruka |
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Sniper Elite - Berlin 1945
Sta mislite o ovoj igri.
Po meni je jedna od najboljih definitivno TOP 20
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
fenomenalna igrica,ono sto mi se narocito svidelo je snimak putanje metka kad nekoga pogodite u odredjena mesta ili u glavu 8)
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Igra nije toliko losa,ali je meni daleko od top 20 zbog lose grafike,i pre svega monotone radnje!!!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
bogami ne znam odakle ti da je grafika losa,jer ja kad igru poteram u FULL-u grafika mi je odlicna,jednostavno meni je u vrhu od svih igara s trematikom Drugog Svetkog rata(od onih koje sam igrao)
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Sve ti to prijatelju zavisi kako podesis grafiku.
Ako si je igrao na slaboj rezoluciji i sa malo detalja sa sabijom grafickom normalno je da ti se nije svidjela.
Probaj ponovo ali sa boljom konfiguraciom pa ces vidjeti
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
@Killaz
upravo tako potpuno se slazem s n4p0l30n i isto kao i on ti preporucujem da je probas na FULL grafici(na jacoj konfiguraciji na kojoj ces bez problema moci daa je poteras u full-u)
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Terao sam je ja u ful na 1024x768 bez problema,ali mi se jednostavno nije svidela.Sto se tice igara sa tematikom WWII meni su mnogo bolji COD i MOHA serijal.
|
|
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
igra nije nimalo losa. njabolje u igri je slow motion putanja metka. mislim igra mi je u top 20
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
I ja moram da kazem da je ova igra vrhunska.Neko je rekao da je grafika losa u igri i ja se uopste ne slazem sa tim.Grafika je super, samo zavisi na kojoj konfiguraciji se igra i sa kojim podesavanjima...Igrivost je na izuzetnom nivou, a simulacija direktnog snajperisanja je varijabilna sto zavisi od nivoa tezina na kojem si igra.Naravno, ono sto igru cini posebnom je usporeni snimak putovanja zrna do neprijatelja, ovaj detalj igri daje poseban smek
Ne znam da li je neko probao online igranje...Ja sam nekih 3 meseca visio po raznim serverima i mofu Vam reci da je to bila prava ludnica...nesto slicno CoD 2
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Gray Wolf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Mar 2007 Poruke: 5 Mesto: Vrbas
|
|
Igrica me je stvarno odusevila! Najvise mi se svideo onaj deo na kad ih skidas sa kule!! Jedna od najboljih igrica koje sam igrao do sada!
|
_________________ You'll never walk alone! |
|
|
|
|
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
ljudi igra stvarno nije loša pošto sam svašta čitao po forumima ali me oduševila pogotovo metak i nečete je lahko preći ako uzmete na hard
jer sa svih strana vreba opasnost
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Bilo je raznih spekulacija o igri zato sto je bilo problema oko izdavaca ali sve je to palo u vodu kada su ljudi probali igru.Odusevljenja je bilo na sve strane i vecina je igru ocenila pozitivno.
Idealno je to sto su omogucili da se vidi usporeni snimak zrna jer to igru cini jos zanimljivijom i privlacnijom za igranje, a kada je najtezi nivo igranja u pitanju, igra je tada zaista zeznuta jer mnogi faktori su ukljuceni u njeno prelazenje (teze je kamuflirati se, otkucaji srca uticu na preciznost...).
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|