:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
curke, kakve poklone dobijate od dečka? Je li uvijek pogodi ono što vam treba, koliko zapravo poznaje vaš ukus? Je li vas daruje i običnim danom, ono kad mu jednostavno dođe da vam kupi nešto, ili samo prigodno: rođendan, imendan, Valentinovo, blagdani....
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ja sam zadnji put dobila za 2 godine i 9 meseci srebrni privezak u obliku orhideje,ali mi uglavnom slabo kupuje poklone.
|
|
|
Tangerine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 31 Okt 2006 Poruke: 23 Mesto: Beograd
|
|
Padam na plišane igračkice, pa mi tipove uglavnom to kupuju. Mada, poslednji put sam dobila parfem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm ja sam zadnje dobila mobitel baš po mom ukusu, a inače me s vremena na vrijeme iznenadi nekom sitnicom...ma predivno 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
svašta dobovala....cvječe,kozmetiku,parfeme,šolje,medvjediče....sat,narukvice itd,...al treba mi takav da mi pokloni sedmicu odmora s njim...
|
|
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Uglavnom cvece-crvene ruze.........bele plisane medvedice........nakit.........ali nista veliko.............a sada nemam decka......nista necu dobiti za novaka............
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
za novu godinu nam je rezervisao sobicu sa ogledalima kod kreveta u hotelu sa chetiri zvezdice...
nisam trazila...niti sam u tom fazonu (hotju retji sponzorusha...niti je on mator...) ali on stvarno gleda da je uvek originalan, i da mi kupi shto volim...
od snikersa do plishanog lava =)
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
bal pod maskama je napisao/la sledeće: | Uglavnom cvece-crvene ruze.........bele plisane medvedice........nakit.........ali nista veliko.............a sada nemam decka......nista necu dobiti za novaka............ |
Ista mi stvar....
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Dobila sam nakit... Kao i svake godine... A on je ove godine dobio Tasnu za lekare...
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
poslednje sto sam dobila je parfem ...a ponekad mi kupi neke sitnice za sobu (jer ja to volim)
ali najlepsi poklon mi je bio vatromet koji mi je priredio za novu godinu a pre toga romanticnu veceru i jos dosta toga...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najljepši poklon mi je lančić od bijelog zlata kojeg nikad ne skidam...
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja tek sad vidim koliko pa nemam srece sa deckicima i poklonima...Jesu oni svi kupovali sve one standardne - cvece, plisane mede, slatkise, parfeme, sitnice...Ali dok sam sad razmisljala koji je najlepsi poklon koji sam do sad dobila, ukapirala sam da su mi drugovi uvek bili mnogo originalniiji, pazljiviji i darezljiviji od momaka po tom pitanju
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|