:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Srecice moja malena, danas slavis 18 rodjedna, ! zelim ti sve najbolje, da mi budes srecna, uvek nasmejana, mnogo ljubavi, para, zdravlja .
Puno te volim, ostani mi takva... Imas veliko srce casst mi je sto sam te upoznala i sto cu te imati kraj sebenadam se , jos duuuugo duggggooo...
Tvoj Bubi
|
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
Hvala dusice moja slatka...Nadam se da ce se tvoja icekivanja a i moja ispuniti...Ljubim te puno i hvala ti sto si moj prijatelj...nadam se da ces ostati...Hvala jos jednom Srecice moja...
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Sweet
kao što reče, ''ko je drug mog brata, i moj je''...
Onda ću ti, DRUGARICE, poželeti sve najlepše na ovaj, tebi i ljudima oko tebe, divan dan
Uvek budi nasmejana, vesela, slatka...
Sretan ti rođendan
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
sve naj i od mene....da dozivis ih jos 100...
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Cestit ti rodjendan Sweet Honey
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
slatka moja srecan rodjandan i sve najbolje u zivotu ti zelim, puno srece, zdravlja , ljubavi , ljubim te
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Zelim ti sve naj naj naj naj naj naj naj, ma sve to ti sama sebi zelis.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
Jao...pa ja sam tek sad videla...Puno vam hvala na cestitkama i lepim zeljama...kissic za sve...
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Lipa moja, sve najbolje. Puno sriče i zdravlja i ljubavi ti želin od srca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti Vilo...kissic za tebe..
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ajoj... Ala sam ja zakasnila...
Srečan ti rođendan i želim ti sve najlepše!!!!!
Ajoj, ti si sad velika... Koliko meni treba da postanem vejika....
Kiss
Želim ti sve najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|