:: |
Autor |
Poruka |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
![djavolce domaci.de djavolce domaci.de](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/175857046945bbbd6d4a519.jpg) |
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
![switzerland.gif](images/flags/switzerland.gif)
|
|
jeli volite avione i dali ste se vozili avionom....ja se svake god vozim po 2-3 puta nekad vise i volim ih.... sa darom buba marom sam se posvadjala jer na ulazu aviona prica curka na tel i nemi ce se i tu smo se posvadjale jer je jos nisam nikad podnosila i jos glupaca me iznervirala pa me seka smirivala jer guska htela da zove obezbedjenje....hehehe
tad sam bila nervozna a sad kad se setim bas je smesno
a mrzim avione jer sam na aeodromu imala rastanak sa momkom i molila boga da avio ne krene prokletnikn je krenuo i ostao mi momak u srbiji a ja dosla u svajcarsku
a vi sto ih mrzite a sto volite````
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
![<b>Anđeo s greškom</b> <b>Anđeo s greškom</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/2726391544af88284f36f4.jpg) |
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
![bosnia_herzegovina.gif](images/flags/bosnia_herzegovina.gif)
|
|
volim ih , zato sto su jedno od brzis sredstava za prevoz
|
|
|
|
|
brana21 Početnik Domaćeg.de
![Početnik Domaćeg.de Početnik Domaćeg.de](/images/ranks/rankb1_1.gif)
![](images/avatars/gallery/lutkice/avatar37.gif) |
Godine: 38
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 117
![croatia.gif](images/flags/croatia.gif)
|
|
Ja često sanjam da letim morat cu iskusat paraglajding
|
_________________ BRANA |
|
|
|
anabela Iskusni član
![Iskusni član Iskusni član](/images/ranks/rankb1_4.gif)
![](images/avatars/gallery/Korisnicki/cathelmet.jpg) |
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
što se tiče brzine-spas su. Do Zagreba stignem za 45 min i ne osjetim. A kad samo malo zatrese stisne mi se g.....
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
![Zli carobnjak-lingvista Zli carobnjak-lingvista](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/190029058348e4886cb3323.jpg) |
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
Nisam nikad leteo, ali ih se bojim i kad ih vidim na TV-u, a uzivo...
Sto se mene tice, idem koliko je sirok drum, dugacka pruga i prostrano more, ali u visinu ne idem!
|
|
***Srna*** Chilly
![Chilly Chilly](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/75524112046558cdebffe2.png) |
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Ne, ne bojim se aviona, obožavam ih.
Ceo život od malena u inostranstvo letim avionom i nikakav problem mi ne predstavljaju. Ni visina, ni turbulencija. Uživam u svakom trenutku. Jedini ,,smor,, može biti čekanje aviona. Ali i tad se snađem.
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
![<b>¤ The King of Kolo ¤</b> <b>¤ The King of Kolo ¤</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/gallery/fakes-muski/014.gif) |
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
![canada.gif](images/flags/canada.gif)
|
|
Sto se tice aviona nikad ih se nisam bojao .. jednostavno sigurna su vozila a sad ako se nekad desi nesto .. pa to se moze desiti u bilo kojim vozilima a ne samo u avionu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
![<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b> <b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/11957321184c0f6f4d0bb69.jpg) |
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
![france.gif](images/flags/france.gif)
|
|
Ja volim avione jedino da bih brze stigla mada neki put moram priznati da nije mi uvek komotno...
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
![<b>~The last lady~</b> <b>~The last lady~</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/1531049464f529ab33e536.jpg) |
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
partyvodkagirl je napisao/la sledeće: | jeli volite avione i dali ste se vozili avionom....ja se svake god vozim po 2-3 puta nekad vise i volim ih.... sa darom buba marom sam se posvadjala jer na ulazu aviona prica curka na tel i nemi ce se i tu smo se posvadjale jer je jos nisam nikad podnosila i jos glupaca me iznervirala pa me seka smirivala jer guska htela da zove obezbedjenje....hehehe
tad sam bila nervozna a sad kad se setim bas je smesno
a mrzim avione jer sam na aeodromu imala rastanak sa momkom i molila boga da avio ne krene prokletnikn je krenuo i ostao mi momak u srbiji a ja dosla u svajcarsku
a vi sto ih mrzite a sto volite```` |
Jao, postoji jedna priča, iz mog ranog detinjstva i jedna želja... Naime, kad sam bila mala, učiteljica je zadala zadatak na temu "Kad porastem, biću...", i sad, sve devojčice su napisale: pevačice, glumice, doktorke, učiteljice... a ja: Pilot! Žena nije mogla da veruje... Ali, stvarno ja ih obožavam, taj osećaj je zaista jedinstven, volim sve ono što mi podiže adrenalin...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
![Šetaj svoju štiklu Šetaj svoju štiklu](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/1901621912459906e0ecc56.jpg) |
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Boky je napisao/la sledeće: | Sto se tice aviona nikad ih se nisam bojao .. jednostavno sigurna su vozila a sad ako se nekad desi nesto .. pa to se moze desiti u bilo kojim vozilima a ne samo u avionu. |
Može se desiti nezgoda u bilo kojem vozilu, ali ako se dogodi u avionu tu gineš 100 posto! Sve što se dogodi na zemlji može se preživjeti ali ako se srušiš s 10 tisuća metara visine nema ti spasa...zato se ljudi boje aviona.
I ja se jako bojim i putujem avionom samo kad moram. Slažem se da je puno udobnije i puno brže putovati avionom, ali čim se malo zatrese ja umirem od straha.
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
![<b>*zauvijek njegova*</b> <b>*zauvijek njegova*</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/1027248137491371b4c1a8a.jpg) |
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
imam strah od visine...mislim da nikad necu letjeti avionom
|
|
sladja_syd Početnik Domaćeg.de
![Početnik Domaćeg.de Početnik Domaćeg.de](/images/ranks/rankb1_1.gif)
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 50
|
|
samo sam se jednom vozila avionom i to oko 30 sati, i mislim da necu skoro. jedva sam ziva ostala
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|