www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

srednja skola sa najvecim potencijalom.
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Andreja92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 3:06 pm    Naslov poruke: srednja skola sa najvecim potencijalom. Na vrh strane Na dno strane

Koja srednja skola ima najveci potencijal sto se posal i upisa faksa tice?

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ovisi o mjestu u kojem živiš! Čime se bave tvoji sugrađani? Koja djelatnost prevladava? Ako si negdje na moru onda su škole s najvećim potencijalom turistička i pomorska, ako si u unutrašnjosti, poljoprivredna ili neka tehnička....

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ako si u unutrašnjosti, poljoprivredna ili neka tehnička

Ma, kakvi Rolling Eyes Kod nas u unutrašnjosti, provinciji, te 2 su na najgorem glasu Neutral

Potencijal pruža srednja škola koja je te kvalitetno osposobljava za zanimanje, nakon koje imaš znanje/zanat u rukama, a pri tom bi bilo odlično da je to zanimanje traženo Wink

Izdvojila bih:

- carinski tehničar

- zubni tehničar

- stomatološka sestra

- sve vezano za telekomunikacije

Wink

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Karlovacka gimanzija! Mr. Green

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

EGO! je napisao/la sledeće:

i ja sam isla u tu gimnaziju. ti si mali karlovacki djak? super. vidi se da si pametnica. svako ko upise tu gimn. se nece pokajati! to je mesto gde cete dobiti razumne profesore, dobra prijateljstva, usadice vam u glavu kriticko razmisljanje, nema autoriteta u klasicnom smislu, o svemu se dogovarate, profesori postuju ucenike, na odmorima se pije crno vino i raspravlja o Kantu, stopira se do kuce i peva. Otici u tu gimnaziju je najbolja odluka u mom zivotu!!! Neguje se taj duh karlovackih djaka koji vas potpuno preplavi. razredi su jako mali. obicno nas ima do 20, a delimo se u grupe od 10. predmeti su jednako divni...lingvistika, retorika, knjizevnost, prevodjenje...experimentalna nastava na logici i ustavu...divno!!!

Nemaju skole potencijal, ti ga imas! I nije uopste bitno sta ces upisati! Osim ako nije u pitanju Karlovacka gimn Wink

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

carpe diem je napisao/la sledeće:
EGO! je napisao/la sledeće:

i ja sam isla u tu gimnaziju. ti si mali karlovacki djak? super. vidi se da si pametnica. svako ko upise tu gimn. se nece pokajati! to je mesto gde cete dobiti razumne profesore, dobra prijateljstva, usadice vam u glavu kriticko razmisljanje, nema autoriteta u klasicnom smislu, o svemu se dogovarate, profesori postuju ucenike, na odmorima se pije crno vino i raspravlja o Kantu, stopira se do kuce i peva. Otici u tu gimnaziju je najbolja odluka u mom zivotu!!! Neguje se taj duh karlovackih djaka koji vas potpuno preplavi. razredi su jako mali. obicno nas ima do 20, a delimo se u grupe od 10. predmeti su jednako divni...lingvistika, retorika, knjizevnost, prevodjenje...experimentalna nastava na logici i ustavu...divno!!!

Nemaju skole potencijal, ti ga imas! I nije uopste bitno sta ces upisati! Osim ako nije u pitanju Karlovacka gimn Wink

Znam! Skola mi je super jer je totalno liberalna! Ne namecu se toliko pravila (ustvari da, ali koliko ih ja postujem... Rolling Eyes Mr. Green ). Te sve predmete sto si nabrojala iscekujem! Wink

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Nikola_BG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo neke sa perspektivom:
-PTT

-Gimnazije

-Pravna

-Ekonomska

-Skola za policiju(neznam pravi naziv)

...

Igegic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vecina tehnickih skola

milancheshow
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 23 Jan 2007
Mesto: Bor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Informatika, ekonomija, pravo

SmashingPumpkin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jan 2007
Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 7:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gimnazije...medicinske ne treba upistivati jer smo mi osakaceni kao niko drugi.Za test opste informisanosti najvise..Za test iz hemije....biologije...Mislim.nema logike da za upis na med fax traze test iz hemije,a literat. da je udzbenik za gim..

Revolution!

mkotur1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2007
Mesto: Canada

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja trenutno idem za Mehanickog Inzinjera i zavrsavam za 3 meseca i ovde gje ja zivim jako je trazeno to zanimanje. pocetna plata godisnje je 70 000$.

kopmania
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 33

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 7:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako si iz bgd-a upisi ETS Nikola Tesla vrlo lako se upise posle na ETF ili bilo koji drugi fax., a kojim slucajem da ne zavrsis fax ili ne upises sa teslom mozes raditi sta hoces

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> srednja skola sa najvecim potencijalom. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon