:: |
Autor |
Poruka |
Andreja92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 22
|
|
Koja srednja skola ima najveci potencijal sto se posal i upisa faksa tice?
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
A ovisi o mjestu u kojem živiš! Čime se bave tvoji sugrađani? Koja djelatnost prevladava? Ako si negdje na moru onda su škole s najvećim potencijalom turistička i pomorska, ako si u unutrašnjosti, poljoprivredna ili neka tehnička....
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | ako si u unutrašnjosti, poljoprivredna ili neka tehnička |
Ma, kakvi Kod nas u unutrašnjosti, provinciji, te 2 su na najgorem glasu
Potencijal pruža srednja škola koja je te kvalitetno osposobljava za zanimanje, nakon koje imaš znanje/zanat u rukama, a pri tom bi bilo odlično da je to zanimanje traženo
Izdvojila bih:
- carinski tehničar
- zubni tehničar
- stomatološka sestra
- sve vezano za telekomunikacije
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Karlovacka gimanzija!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
EGO! je napisao/la sledeće: | Karlovacka gimanzija! |
i ja sam isla u tu gimnaziju. ti si mali karlovacki djak? super. vidi se da si pametnica. svako ko upise tu gimn. se nece pokajati! to je mesto gde cete dobiti razumne profesore, dobra prijateljstva, usadice vam u glavu kriticko razmisljanje, nema autoriteta u klasicnom smislu, o svemu se dogovarate, profesori postuju ucenike, na odmorima se pije crno vino i raspravlja o Kantu, stopira se do kuce i peva. Otici u tu gimnaziju je najbolja odluka u mom zivotu!!! Neguje se taj duh karlovackih djaka koji vas potpuno preplavi. razredi su jako mali. obicno nas ima do 20, a delimo se u grupe od 10. predmeti su jednako divni...lingvistika, retorika, knjizevnost, prevodjenje...experimentalna nastava na logici i ustavu...divno!!!
Nemaju skole potencijal, ti ga imas! I nije uopste bitno sta ces upisati! Osim ako nije u pitanju Karlovacka gimn
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
carpe diem je napisao/la sledeće: | EGO! je napisao/la sledeće: | Karlovacka gimanzija! |
i ja sam isla u tu gimnaziju. ti si mali karlovacki djak? super. vidi se da si pametnica. svako ko upise tu gimn. se nece pokajati! to je mesto gde cete dobiti razumne profesore, dobra prijateljstva, usadice vam u glavu kriticko razmisljanje, nema autoriteta u klasicnom smislu, o svemu se dogovarate, profesori postuju ucenike, na odmorima se pije crno vino i raspravlja o Kantu, stopira se do kuce i peva. Otici u tu gimnaziju je najbolja odluka u mom zivotu!!! Neguje se taj duh karlovackih djaka koji vas potpuno preplavi. razredi su jako mali. obicno nas ima do 20, a delimo se u grupe od 10. predmeti su jednako divni...lingvistika, retorika, knjizevnost, prevodjenje...experimentalna nastava na logici i ustavu...divno!!!
Nemaju skole potencijal, ti ga imas! I nije uopste bitno sta ces upisati! Osim ako nije u pitanju Karlovacka gimn |
Znam! Skola mi je super jer je totalno liberalna! Ne namecu se toliko pravila (ustvari da, ali koliko ih ja postujem... ). Te sve predmete sto si nabrojala iscekujem!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96
|
|
Evo neke sa perspektivom:
-PTT
-Gimnazije
-Pravna
-Ekonomska
-Skola za policiju(neznam pravi naziv)
...
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
|
Igegic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jan 2007 Poruke: 20
|
|
|
|
|
milancheshow Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Jan 2007 Poruke: 11 Mesto: Bor
|
|
Informatika, ekonomija, pravo
|
_________________ chimney |
|
|
|
|
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!
|
|
gimnazije...medicinske ne treba upistivati jer smo mi osakaceni kao niko drugi.Za test opste informisanosti najvise..Za test iz hemije....biologije...Mislim.nema logike da za upis na med fax traze test iz hemije,a literat. da je udzbenik za gim..
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
ja trenutno idem za Mehanickog Inzinjera i zavrsavam za 3 meseca i ovde gje ja zivim jako je trazeno to zanimanje. pocetna plata godisnje je 70 000$.
|
|
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
ako si iz bgd-a upisi ETS Nikola Tesla vrlo lako se upise posle na ETF ili bilo koji drugi fax., a kojim slucajem da ne zavrsis fax ili ne upises sa teslom mozes raditi sta hoces
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|