www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jelena 1993 i Jelena 2001
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Andreja92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 2:34 pm    Naslov poruke: Jelena 1993 i Jelena 2001 Na vrh strane Na dno strane

Da li ste citali ove knjige Mileta Kordica i sta mislite o njima?Po meni su jako potresne i moram priznati uzasne. Crying or Very sad

dobra_devojka
Fan Dragane Mirkovic
Fan Dragane Mirkovic

Godine: 44

Datum registracije: 19 Jul 2006

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam znala da je izasla i Jelena 2001. Prvu sam procitala i nisam mogla verovati da neko moze onakve stvari da radi svojoj porodici. Posebno deo kada se i dete okrenulo protiv majke, mi je zvucao ne stvarno dok svojim ocima nisam ovde videla porodicu koja se raspada, i kako je otac uspeo da okrene sina protiv majke 100%.

Andreja92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da jako je strasno to ludilo koje se desavalo a i sada se desava.u Jeleni 2001 se radi o njenom seljenju na kosovo u trenutku kada NATO bombarduje Srbiju.Preporucujem ti da procitas

Bestija_NeOpravljiva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Apr 2005
Mesto: Banjaluka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 5:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam citala, ali sad ste me zainteresovali. Very Happy

Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje.

CicaVestica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 50

Datum registracije: 02 Jun 2006
Mesto: Cicilend

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 4:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjige sam progutala a ne procitala...Interesantan spoj tadasnjih dogadjaja i neke vrste mitologije... Potresne,u svakom slucaju..

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjige su jako dobre,bas su teske i potresne.Meni se mnogo svidjaju!!!!

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

SKARLET2004
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 17 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 3:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knjige su zaista jako dobre i svima bih preporucila da igh procitaju Razz

neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis...

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 3:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ove knjige obavezno procitajte da vidite sta se desavalao sa izbeglicama i ostalima.............kakav pakoa su ljudi prolazili.............knjige su jako dobre.........potresne,,,,,,,,,,,,ali dobre

sara_x
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 02 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 23, 2007 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjigu sam nedavno pročitala, mislim na Jelenu 1993. Izdvojila bih jedan deo, koji me je zamislio. Ne citiram, pišem po sećanju: Da su Srbi propustili Turke preko Srbije, možda bi danas hodža rikao i u Londonu, Parizu, Rimu... Nikada o tom vremenu, koje su naši preci proveli pod Turcima, nisam razmišljala na taj način, i primećujem da je to vrlo logična stvar. Inače, knjiga je odlična, a to kroz šta je Jelena prošla je užasno. Juče sam uzela iz biblioteke i Jelenu 2001, jedva sam je upecala...

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 33

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitala sam te knjige. Nisam ih bas skoro citala, ali su na mene ostavile jak utisak. Potresne su, ali otkrivaju istinu i sta se zapravo dogadjalo u vreme tih ratova. U sustini, knjige su jako dobre

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

Brizak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 10, 2007 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Preporucujem: Djeneral- jedan narod a dva kralja

jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitala sam obe knjige pre 3 godine,a sada sam ih dobila od majke za rodjendan jer su obe stvarno dobre i vredi ih imati.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Jelena 1993 i Jelena 2001 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon