:: |
Autor |
Poruka |
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Da li neko gleda ovu seriju???
Serija mi je strasno priprasla za srce iako je ne pustaju po redu. Ide svakim radnim danom u 21:00 na Avali s izuzetkom ponekad puste utakmicu neku pa je ne bude.
Radi se o mrtvozornicima ili autopsistima iz Bostona koji resavaju najzamrsenije slucajeve i ubistva i iz malih stvari otkriju ogromne. Ima takvih serija jos dosta, ali ja ih ne bih izjednacavala jer sam gledala i druge, npr mesto zlocina, ok je ali je previse ozbiljna. U ovoj seriji likovi su svaki za sebe i sa svojom pricom, a humor medju njima kao i veze su nezaobilazne. Svaka cast glumcima izvrsni su...
I da vam je preporucim, pogledajte je za mene cisto jednom, mnogi mi nisu verovali, pa kad su je pogledali navuki su se. Ako ima nekog ko zeli da gleda a nije upucen u radnju slobodno nek pita tu sam za njih!!!
Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|