:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Ko je najvise puta i koliko gledao vas profil???
Moj moje zenche Lana,947x...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
neki anonimni posjetitelj čak 173 puta.....
a od logiranih Plavaruzica 7 puta, a kiki1979 i Catchthewreck po 6 puta.
Danas me slejdz pogledala 2 puta. Ostali svi po jednom ili dvaput, ima desetak stranica pregleda
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?
Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Sre Dec 27, 2006 4:14 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
anonymous-i cak 507 puta a nisam gledala svu listu ali koliko sam videla MPS-Zarko negde oko 23 puta a sad sam videla rile 42 puta... ali dobro nisam dugo ovde
pa tu su i piastowskiharnas,Dulox_ , rile_master 42 puta hehe...Crno i zlatno dosta puta 18, plava ruzica...i jos dosta njih
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Mene je najviše puta kliknuo moj prijatelj, sexy robinson odnosno piastow 13x
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Anonymous 1084, a ko je od registrovanih clanova najvise stvarno ne znam, imam 32 strane pregleda...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Anonymous 1380 ako se ne varam i od moje gage 134
|
|
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
Anonymous oko 500 puta,breee 30,i tasic23 25
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
sjena23 je napisao/la sledeće: | ne znam, ne gledam to 8) |
ne gledam ni ja dok nisam vidjela ovu temu nisam imala pojma ko je gledo moj profil, a tko ne....a i ne zanima me baš...tu je da se gleda
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
hahahahahaha
moj profil najvise puta sa gledali naj ljepi cure u ovom sajtu
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
ence001 = 24 puta
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
stvarno nisam ni gledao
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|