www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja pomoćnica bLackLady na IV. Katu
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 3:35 pm    Naslov poruke: Moja pomoćnica bLackLady na IV. Katu Na vrh strane Na dno strane

Iskrene čestitke od srca… Evo dočekao sam te na 4.katu … Drago mi je što sam te upoznao ovdje i nadam se da ćemo se još puno i još dugo družiti na ovom forumu i da će nam druženje biti lijepo i ugodno kao što je bilo uvijek do sada.

I dobro mi čuvaj tu lampu da je netko ne ukrade…

Sve najbolje i budi mi happy…

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

I hvala na uljepšavanju mnogih dana u mom životu :redlips:

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 3:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga da ti cestiam, zelim ti jos puno postova ovde i puno druzenja, da mi ostanes ista, nikad se ne menjaj, steta bi bila !
Puno te ljubim srce !

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo da ti cestita i tvoja maLa miLjenica...hihi....cestitam i ja i odmene sve naj...stvarno si posebna...meni si posebno draga....neznam kako drugi...aL ja sam te zavoLjela...uvjek cu biti tvoja maLa miLjenica....hvaLa sto si tu...you are my bLack angeL

Poslednja prepravka: maLena_puLa datum Uto Dec 26, 2006 8:25 pm; ukupno izmenjena 1 put

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mistik29 - ne postoje reči kojima mogu da ti se zahvalim Smile... šta god bih rekla, ti to već znaš ili osećaš Wink
Hvala tebi što si me primio u svoj svet
Smile

Ivankamaza - draga moja prijateljice, kada te tako divni ljudi zavole takvog kakav si, onda ni nemaš razloga da se menjaš, pa tako neću ni ja... Hvala ti na lepim rečima, a što se druženja tiče, budi sigurna da me se nećeš lako otresti Wink

malena_pula - hvala ti miljenice moja mala Smile
Jesi dosta mlađa, ali... sa tobom je super ćaskati Smile Za kratko vreme si mi postala veoma draga, i to mesto niko neće moći da ti uzme Wink
Uzvraćam kisss
Very Happy

Poslednja prepravka: bLackLady datum Uto Dec 26, 2006 8:37 pm; ukupno izmenjena 1 put

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O,čestitke.Ljep kat Wink

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bLackLady je napisao/la sledeće:
mistik29 - ne postoje reči kojima mogu da ti se zahvalim Smile... šta god bih rekla, ti to već znaš ili osećaš Wink
Hvala tebi što si me primio u svoj svet
Smile

Hvala tebi što si ušla u moj svijet Wink Very Happy

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela - hvala ti Wink

mistik29 - nemaš na čemu da mi se zahvališ... volim biti tamo gde se lepo osećam Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koko moja...vidi ti njoo i posle mi kaze kako je bolesna...ccccc, jao jao ti svog Pevca nashla da lazesh... Mr. Green ...Cestitam ti od srca Nence i zelim ti da se josh doogo, doogo, doogo koockamo Mr. Green Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene.......
Zelim ti jos puno spratova...... Razz

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns - svaka koka svome pevcu leti, pa tako i ja tebe jurim po spratovima dragi moj Saša... šta si ti to mislio, da mi možeš pobeći? Rolling Eyes Wink

dambolina - hvala ti... spratova će biti, ali... matora sam ti ja mnogo, pa ne mogu da skakućem po stepenicama brzo Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga naša, milo mi je što vidim da ti je prijatno sa nama ovdi Very Happy , osećanje je obostrano Very Happy , uživaj i samo napred Very Happy

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga moja lujko, najdraza drago mi je sto si doleprsala ovdje i sto se druzimo, a jos draze mi je sto te poznajem, zelim ti sve najbolje tvoja lujka2 :redlips2:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja pomoćnica bLackLady na IV. Katu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon