:: |
Autor |
Poruka |
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Iskrene čestitke od srca… Evo dočekao sam te na 4.katu … Drago mi je što sam te upoznao ovdje i nadam se da ćemo se još puno i još dugo družiti na ovom forumu i da će nam druženje biti lijepo i ugodno kao što je bilo uvijek do sada.
I dobro mi čuvaj tu lampu da je netko ne ukrade…
Sve najbolje i budi mi happy…
I hvala na uljepšavanju mnogih dana u mom životu :redlips:
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Draga da ti cestiam, zelim ti jos puno postova ovde i puno druzenja, da mi ostanes ista, nikad se ne menjaj, steta bi bila !
Puno te ljubim srce !
|
|
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
evo da ti cestita i tvoja maLa miLjenica...hihi....cestitam i ja i odmene sve naj...stvarno si posebna...meni si posebno draga....neznam kako drugi...aL ja sam te zavoLjela...uvjek cu biti tvoja maLa miLjenica....hvaLa sto si tu...you are my bLack angeL
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ?
Poslednja prepravka: maLena_puLa datum Uto Dec 26, 2006 8:25 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
mistik29 - ne postoje reči kojima mogu da ti se zahvalim ... šta god bih rekla, ti to već znaš ili osećaš
Hvala tebi što si me primio u svoj svet
Ivankamaza - draga moja prijateljice, kada te tako divni ljudi zavole takvog kakav si, onda ni nemaš razloga da se menjaš, pa tako neću ni ja... Hvala ti na lepim rečima, a što se druženja tiče, budi sigurna da me se nećeš lako otresti
malena_pula - hvala ti miljenice moja mala
Jesi dosta mlađa, ali... sa tobom je super ćaskati Za kratko vreme si mi postala veoma draga, i to mesto niko neće moći da ti uzme
Uzvraćam kisss
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
Poslednja prepravka: bLackLady datum Uto Dec 26, 2006 8:37 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
O,čestitke.Ljep kat
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
bLackLady je napisao/la sledeće: | mistik29 - ne postoje reči kojima mogu da ti se zahvalim ... šta god bih rekla, ti to već znaš ili osećaš
Hvala tebi što si me primio u svoj svet
|
Hvala tebi što si ušla u moj svijet
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Anđela - hvala ti
mistik29 - nemaš na čemu da mi se zahvališ... volim biti tamo gde se lepo osećam
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Sve cestitke i od mene.......
Zelim ti jos puno spratova......
|
|
|
|
|
|
Alexns - svaka koka svome pevcu leti, pa tako i ja tebe jurim po spratovima dragi moj Saša... šta si ti to mislio, da mi možeš pobeći?
dambolina - hvala ti... spratova će biti, ali... matora sam ti ja mnogo, pa ne mogu da skakućem po stepenicama brzo
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Draga naša, milo mi je što vidim da ti je prijatno sa nama ovdi , osećanje je obostrano , uživaj i samo napred
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
draga moja lujko, najdraza drago mi je sto si doleprsala ovdje i sto se druzimo, a jos draze mi je sto te poznajem, zelim ti sve najbolje tvoja lujka2 :redlips2:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|