:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Sta mislite o vezama tipa,muskarac je neki fudbaler a devojka sasvim obicna?
Takve veze oglavnom osudjuju da je devojak sponzorusa itd.
Ja sam trenutno u takvoj poziciji...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ma to je glupost...Ako se dvoje ljudi voli, nema veze sta je ona manekenka npr..a on "običan" momak, ili ako je on nogometaš a ona "obična" LJubav ne poznaje rang u društvu...To je sasvim besmisleno..Ako si se ti našla u takvoj situaciji, ne daj na se
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Imam jednog poznanika kojem je supruga Filmska Zvijezda. Glumi u vrlo atraktivnim filmovima koji se proizvode u okolici San Diega. Vrlo exponirana cura i mi svi jako volimo njene filmove. A on je obican momak. Njemu ne smeta to sto je ona toliko eksponirana da joj svi znamo svaki djelic tijela. A ni nama ne smeta On nju voli takvu kakva je a i ona njega, jako su vec dugo zajedno.
Kao sto je vec receno - ma nema to veze... ako se ljudi vole. Ljubav ne poznaje ni te granice. Don't worry, be happy!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
pa ako se vi volite tj. zaljubljeni nema sta da brines.
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ma, opušteno. Nemaš razloga da brineš.
Zabole te šta drugi pričaju ako je tebi dobro.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
To ti je cena slave. Uvek ce se naci neko ko ce pljuvati i neko ko ce se diviti. Jednostavno, ne obaziri se. Ti si sa njim zato sto ga gotivis i to je najbitnije. I dokle god vam je lepo - uzivajte, a sta ce da kazu zli jezici, boli te bas
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
|
|
Nije on meni jos decko,trebamo veceras da se vidimo...stvar je u tome sto se bojim bas zbog toga...juce je proglasen za sportistu godine 2006,plivac...Ivan Lenjder,culi ste sigurno za njega
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Sta mislite o vezama tipa,muskarac je neki fudbaler a devojka sasvim obicna?
Takve veze oglavnom osudjuju da je devojak sponzorusa itd.
Ja sam trenutno u takvoj poziciji... |
Ljubav je slijepa...zato se zaljubljeni pipaju...
Ljubav ne gleda na slavu, vjeru, na gluposti...
Kod zaljubljivanja u bogate i slavne je problem sto i oni koji nisu zaljubljeni u njih to rado glume radi materijalne koristi.
Ali sta te briga za svijet, sta te briga sta ce ko da kaze...
Zivi svoj zivot i radi ono sto je tebi bitno i do cega je tebi stalo!
filicka je napisao/la sledeće: | Nije on meni jos decko,trebamo veceras da se vidimo...stvar je u tome sto se bojim bas zbog toga...juce je proglasen za sportistu godine 2006,plivac...Ivan Lenjder,culi ste sigurno za njega |
Meni se cini da ipak ti nekako najvise razmisljas o tome da je on slavan.
Opusti se.
Nije on nista bolji ili gori od tebe. Samo obican momak kome se svidjas.
Samo naprijed.
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
|
|
Ma nije,uopste ne razmisljam o tome da je on slavan...bas to me i odbija od njega!Mada mi je sladak...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ma, budi sa njim ako ti se sviđa!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
dok se mi obaziremo za glupostima i sitnicama zivot nam prolazi.....ne opterecuj se sa onim sto ce drugi da kazu ili misle......jer mozes propustiti nesto jako lepo i vazno u tvom zivotu......kada se vrata kuce zatvore, i kada drugi nevide unutra, ti si ti, a on je on......i ako ti to odgovara onda "go for it...."......ako ne, nadji nekog drugog......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
pa kad vidiš mladu curu s poznatim nogometašem odma je sponzoruša, istina. Zato što je većina cura takva, pa i one nedužne se zbog njih trpaju u isti koš. Život je nepravedan šta ćeš a ne možeš ništa učiniti osim ne obazirati se
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|