:: |
Autor |
Poruka |
psih0 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 22 Mesto: BG
|
|
I am from england and......
Sala na stranu dajte ljudi pomozite mi HITNO.
U pitanju su moji citaci za diskove (CD i DVD room)... Prestali su da rade u isto vreme traze instalaciju drajvera.... Drajvere imam na Cd ali dzabe zato sto ne citaju ajde pomozite piz..... Ako neko zna nesto neka HITNo saoptsti!!!!
[Edit by Mr. Bond: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]
|
_________________ nije zvaka za seljaka |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
cekaj bre kako to da ti ih win ne prepoznaje,...da nemas neki virus,....e ih uopste vidis pod windowsom,proveri napajanje i ide-ata kablove,pojasnim malo podrobnije problem,...
|
|
|
duka007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 202 Mesto: Budimci/Osijek
|
|
Probaj otići na System pa onda ideš Hardware pa device manager i tamo bi onda trebao pronaći optičke uređaje onda probaš obrisati i kada restartaš komp onda bi ti windowsi trebali instalirati drivere
|
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Citat: | U pitanju su moji citaci za diskove (CD i DVD room)... Prestali su da rade u isto vreme traze instalaciju drajvera.... Drajvere imam na Cd ali dzabe zato sto ne citaju ajde pomozite piz..... Ako neko zna nesto neka HITNo saoptsti!!!! |
Taj problem sam imao ja.Prosto reci nema ikonice u
My Computer.Idi u device manager /DVD/CD-ROM drivers,zatim properties i ides na general tu ce ti pisati zasto ne radi.
Ja sam reinstalirao kompjuter jer nisam znao nacin da ih instaliram.
|
|
|
|
|
|
Azazelo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 75
|
|
Ako ti ne pomogne re-istal windowsa ,i naravno proveri kablove pre toga,...onda ti je verovatno Firmware ... (prso) ...Tako je bilo kod mene i onda morash da ga update i sve radi ko pre a mozda i malo bolje
|
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Azazelo je napisao/la sledeće: | Ako ti ne pomogne re-istal windowsa ,i naravno proveri kablove pre toga,...onda ti je verovatno Firmware ... (prso) ...Tako je bilo kod mene i onda morash da ga update i sve radi ko pre a mozda i malo bolje |
Kakve veze imaju kablovi sa drajvrima ???
|
|
|
|
|
|
Azazelo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 75
|
|
Pa recimo ako ti prekida samo jedna "zica" na ide kablu ili ti je "konektor" ostecen prilikom vadjenja ili stavljanja "nekog IDE" uredjaja ili "ATA-SATA..."
Mozesh da se nagledash svakakvih greshaka ...
Naprimer onaj "PLAVI lepi EKRAN" na kom pishe "0x0000007E"......
Ne govorim napamet ...nazalost , desilo mi se....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|