www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

SonyEricsson k750
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Mobilna telefonija ~
::  
Autor Poruka
daliborvucetic
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 10:16 am    Naslov poruke: SonyEricsson k750 Na vrh strane Na dno strane

mobilni telefon sonyericsson k750 i je telefon bez premca.

[Edit by Mr. Bond: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i meni se svidja i razmisljam da ga kupim sebi...

....tvoj i u dobru i u zlu....

makisteva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 05 Nov 2006
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

k750i je po meni los telefon,da sam na vasem mestu uzeo bih k800 mnogo je bolji ili nokia n81

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

makisteva je napisao/la sledeće:
k750i je po meni los telefon,da sam na vasem mestu uzeo bih k800 mnogo je bolji ili nokia n81
mozes li da mi pojasniss zasto mislis d aje los,posto planiram da ga kupim devojci...

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 8:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@rizmal

Sve zavisi....Hoces li da kupis "Smart phone" ili jawa...Ako bas hoces K750,slobodno ga mozes kupiti devojci.Solidan jawa tel. koji ima odlican zvuk,solidnu kameru,ima internu memoriju od 41 mb,dobijas i uz tel. memorijsku od 64 a moze da podrzi i do 4 gb a cena mu je sasvim pristojna oko 160 evra.. Velika mana mu je dzojstik ali ne verujem da ce joj to biti problem posto je to zensko ona verovatno nece igrati igre na ovom tel.

Znaci topla preporuka od mene Wink

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 8:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzo sam ga hvala na pisanju,ima ga moj kum i njemu radi savrseno,jedino sto sam cuo da treba da izbegavam vodafonove verzije,al i to je gotovo,al ne znam zasto se mnogi zale na dzojstik jer kumu radi telefon super vec skoro godinu dana ako znas nesto vise mozes li mi piojasniti da joj kazem sta da ne radi i na sta da vodi racuna???
Hvala unapred

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 8:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam druga koji ima tel. Godinu dana stalno ga njaka,igra igre itd ..A dzojstik mu radi odlicno..A imam druga koji ima tel. 1-2 meseca vec mu se pokvario dzojstik..Znaci mnogo zavisi kako su ga uradili.... Wink Skoro sve moje drugarice koje imaju ovaj fon dzojstik im radi odlicno ... Znaci ne moras toliko da se brinas ipak su zene neznije od nas muskaraca.. Smile

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 8:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to se slazem,mada ona je imala 3310 tako da ce sigurno malo da zapinje dok se ne navikne na noviji i finiji mob... Mr. Green

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Green kada uoci ogromnu razliku ima da ga cuva kao oci u glavi... Very Happy

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta mislis koji je tel bolji k610 ili k750???

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf tu su negde...Svaki ima svoje prednosti .. Bolja kamera na k750 ali zato k610 ima i sa prednje strane..k610 ima 3G a k750 ne..Veca memorija na k750...

Ne znam...Ja bi sebi pre uzeo K750 ..k610 mi je vise zenski tel. ...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 03, 2007 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dread Lord je napisao/la sledeće:
Uf tu su negde...Svaki ima svoje prednosti .. Bolja kamera na k750 ali zato k610 ima i sa prednje strane..k610 ima 3G a k750 ne..Veca memorija na k750...

Ne znam...Ja bi sebi pre uzeo K750 ..k610 mi je vise zenski tel. ...
e 1 pitanje e treba da se formatira baterija posto sam cio da litijum polimerske baterije kakvu ima k750 ne moraju da se formatiraju...???

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Mobilna telefonija ~ -> SonyEricsson k750 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon