:: |
Autor |
Poruka |
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Kao sto naslov kaze, dali je neko od Vas cuo za tu vrstu klipnjace!
Onako sam gledao po netu i naisao gde pise da su to kovane i da mogu da izdrze 300 konja kao normalni automobil 100 KS..
Sta znate o tome i koliko kostaju!?
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Verdi radi kroz dilersku mrezu, nema lager , sve je po narudzbini sa preciznosti na 3/10000mm
Klipnjacha komad ide oko 260€
Ovo su ti neki od proizvodjaca
PAUTER,
EAGLE,
CARRILLO i
CROWER....ima ih josh....
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Da, za Carillo znam! Jedan covek je polatio 300 eura u Italiji komad! Mnogo jeste ali ta klipnjaca je 3x jaca od obicne i nije tjunirao svoj auto vec ih samo ubacio i sada motor 1.4 ili 1.6 L....Ne pusta Gas dok kazaljka ne dospe na 170km/h sto bi bilo mnogo za obican auto! I tako svo vreme!
To su klipnjace!
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Verdi klipnjace su 4 komada 1000 €
Za 12 god. rada za Cosworth (Turbo) bez i jedne ostecene.
Materijal? Geometrija? Za mene vise nego dovoljno....
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Da, Dixy to je vise nego dovoljno da toliko rade pod pritiskom turbo punjaca ali opet to su i 1000 evrica! Ja bih dao te pare kad bih imao jer sam bas ,,napaljen,, na te klipnjace i vredi ih kupiti! E, posle toga idem pravo u nekom timu ili trkama na 400m i furaj! Dupli turbo punjac, sportski menjac i nekih 400 konja ispod haube!
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
|
|
Vidi ja imam neko svoje misljenje o tome...ako nemas para da sve odradis u tom stilu bolje se ne petljaj, ako stavljas Verdi klipnjace a ostalo ostavis fabricki nista ti ne vredi..dobio si na trenutnom kvalitetu...ali sta sa pumpom za ulje, klipovima, bregastom, kolenstim vratilom itd....U svakom slucaju, zelim ti da ostvaris sve to da me pogresno ne shvatis, ali investicija u samo nekoliko kvalitetnih delova dovesce te u (-) i do trenutnog osecaja brze, bolje voznje...Veruj mi to ti ne treba ako nisi neki burzuj ili deo trkackog tima pa imas sponzore...Pozdrav
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Znam! Kad se stavljaju kovane klipnjace potrebno je stavljati i sve uz njih! Bolje je da se covek ne petlja oko toga jer je to samo pocetna cena 1000 eura i nema kraja!
Ukus je ukus!
Jao sta bih uradio da imam jedan takav Ford Eskort! (WRC)
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
|
|
Polako mlad si ceo zivot je pred tobom imaces sve...samo uci....
I jedna extra pohvala za tebe-za temu, i sto si se setio Verdi klipnjaca, malo ko za njih zna...
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Pa ja sam pametan bre Dixy! Sta Ti mislis o meni!? he he he!
Eh, Dixy sta ja sve znam i samo nemam vremena da pisem o tome! Ucestvovao sam i na jednom kvizu i osvojio drugo mesto! Ali su bila teska pitanja! Ali dobro ..mlad sam..
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
|
|
Samo ti insistiraj pred samim sobom na pameti...ostalo je prolazno i mladost i lepota (beznacajne stvari)....
Bilo bi lepo ako jos nesto znas o kolima da napises mozda ima neko zainteresovan za to...ova tema ti je super stvarno sam odusevljena....
Pa mlad si jedino ako ne lazes za godine (19)...i imas vremena za Verdi,Turbo,N20itd....
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
|
|
Znam! Ne, ne lazem za godine, toliko ih imam 87 sam godiste..
Videcu sto se toga tice! Turbina, Nitro Oksid, Verdi... :biggrin:
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
|
|
Imas svu moju podrsku....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|