www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kiki i njenih 4 000
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 4:34 pm    Naslov poruke: Kiki i njenih 4 000 Na vrh strane Na dno strane

Draga nam i postovana koleginice, (mada ti u to bas i ne verujes Razz )

zelim da ti cestitam 4000 postova i potvrdim da mi je jako drago sto si deo nas i da budes jos dugo, dugo takva kakva jesi

nadam se da volis cokolade Wink

" I know the way to fuck them all...."

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja zelim da se pridruzim cestitkama!
Stvarno, svaka cast na zivcima koje imas da bi ispisala onakve postove!
Svaka cast!

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga koleginice, hvala na tome što si naša Very Happy , čestitam na jubileju tvojih kvalitetnih postova, od tebe se nikako drugačije i ne očekuje 8) Srećna sam što te imam Very Happy , čuvaj se Wink

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Wink

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala draga dameski sto si me se setila i hvala na divnoj cestitci! Naravno da volim cokolade Very Happy sto se da videti po tome koliko sam "mrsava" Very Happy
Hvala!!!

EGO-hvala i tebi na lepim zeljama! Drago mi je da imamo tebe na sajtu, a za takve clanove kakav si ti, nista nam nije tesko! Hvala! Wink

Annabel moja mila i draga zeno Very Happy hvala tebi od srca na svemu! Stvarno je cast imati te za prijatelja!

Vilenjakinja-hvala i tebi puno!
Kiss ogorman za sve vas!

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene koleginice Wink Very Happy

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:

EGO-hvala i tebi na lepim zeljama! Drago mi je da imamo tebe na sajtu, a za takve clanove kakav si ti, nista nam nije tesko! Hvala! Wink

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ajoj... Embarassed Hvala na komplimentu. Wink :zagrljaj: Very Happy Wink
Stvarno je xtra imati Moderatora poput tebe Wink koji je tu da me ispravlja.
Jos jednom, sve naj!!!!!!!!!

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 3:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje nasoj dragoj moderatoriki zelim iskreno i od srca!!!!!!!!!!!!!!Da nastavis da budes tako strpljiva i vredna Wink i naravno ispunjena i srecna !!!!!!!!!Ljubavi znam da ti ne fali Wink

....tvoja i u dobru i u zlu....

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno čestitki i od mene... svaka čast Very Happy

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svim jos jednom!
Draga moja Lana, hvala na lepim recima, a sa cvecem si me stvarno odusevila Very Happy , jer si "ubola" moje najnajnajnajomiljenije (ruze i orhideje)! Very Happy Veliki poljubac za tebe i hvala ti do neba! Embarassed Wink

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 9:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo Kiki, ovo je pravi primer kako se posteno zarade 4000 postova Smile Svaka cast! I da u zdravlju i sreci iskucas jos mnooooogo postova Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke i od mene, mada se ne znamo, moram da ti čestitam spratič i da te pohvalim u vezi foruma Roditelji i djeca i Psihologije jer se tu najviše trudiš i voliš to. Za to svaka čast Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Kiki i njenih 4 000 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon