:: |
Autor |
Poruka |
laponac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 48
|
|
Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera dok vodi ljubav sa drugim (drugom) ili da vam prica detalje o svojim avanturama?
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Ne bi mi se svidelo, suviše sam posesivna
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
takodje tetkice bogme nemere!
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
ma nebi za mene nebi vise da za mene postoji
|
|
|
|
|
|
laponac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 48
|
|
Buuu bas ste konvencionalni
Gde vam je sluh za nove tehnologije
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Da..sto da ne...ali samo ako bi i ja uskocila u to kombinaciju
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Definitivno ne...
Ja sam ljubomorna osoba...!
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
jok ja
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ja ne znam sta si ti zapeo tolko za to......pa gledaj sta god oces i koga god oces....ko ti brani!?
Nije u pitanju staromodan svet nego priroda ljudskog mozga. Ljubomora ti je sasvim normalna i opravdana ljudska reakcija kada ti neko drugi dira ono do cega ti je jaaako stalo. Sto se drugog slucaja tice (onda kada mi nije stalo)...probao sam,dobra zezancija je bila i nista vise ali ja sam iznutra ostao neispunjen i prazan,nisam dobio ono sto mi je potrebno da osetim u sexu a to je LJUUUBAAAAAAAAVVVVVV !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
Sa jedne strane sam svesna da su ljudi po prirodi bigamisti i potpuno mogu da razumem ljude koji mogu do te mere da budu iskreni prema sebi i zive u skladu sa svojom prirodom iako se to kosi opstim misljenjem drustva. Medjutim vaspitanje i kultura kojoj zivimo znatno odredjuju kako cemo razmisljati , koje kulturne obrasce ponasanja cemo prihvatiti, itd... Nikada ne bi mogla da podnesem da moj momak spava jos sa nekim. Teoretski bi mogla i da podrzim suprotno misljenje ali meni licno to jednostavno ne odgovara.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
pa otkinula bi mu onu stvar pa sebi iscupala kosu
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma salim se ..nisam blesava..njega bih doduse kastrirala..ma ne bih.....nego to tvoje "gledanje " mu dodje nesto kao dogging?(za one koji ne znaju, a verujem da ih malo ima...Dogging je seks na javnom mestu sa učešćem trećeg lica, posmatrača (drugim rečima, voajera - neke ljude uzbuđuje ako ih neko posmatra dok vode ljubav, a neke ljude uzbuđuje da posmatraju druge dok vode ljubav).
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|