www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera...
Strana 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
laponac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 21 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 11, 2005 12:53 pm    Naslov poruke: Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Na vrh strane Na dno strane

Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera dok vodi ljubav sa drugim (drugom) ili da vam prica detalje o svojim avanturama?

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 11, 2005 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi mi se svidelo, suviše sam posesivna Evil or Very Mad

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 11, 2005 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

takodje tetkice Mr. Green bogme nemere! Twisted Evil

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 11, 2005 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nebi za mene nebi vise da za mene postoji

laponac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 21 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 11, 2005 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Buuu bas ste konvencionalni Evil or Very Mad
Gde vam je sluh za nove tehnologije

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 11, 2005 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da..sto da ne...ali samo ako bi i ja uskocila u to kombinaciju Mr. Green

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 12, 2005 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno ne... Evil or Very Mad
Ja sam ljubomorna osoba...! Neutral

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 12, 2005 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jok ja

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 12, 2005 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne znam sta si ti zapeo tolko za to......pa gledaj sta god oces i koga god oces....ko ti brani!?
Nije u pitanju staromodan svet nego priroda ljudskog mozga. Ljubomora ti je sasvim normalna i opravdana ljudska reakcija kada ti neko drugi dira ono do cega ti je jaaako stalo. Sto se drugog slucaja tice (onda kada mi nije stalo)...probao sam,dobra zezancija je bila i nista vise ali ja sam iznutra ostao neispunjen i prazan,nisam dobio ono sto mi je potrebno da osetim u sexu a to je LJUUUBAAAAAAAAVVVVVV !!!!!!!

carpe diem
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 09 Jan 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 13, 2005 9:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa jedne strane sam svesna da su ljudi po prirodi bigamisti i potpuno mogu da razumem ljude koji mogu do te mere da budu iskreni prema sebi i zive u skladu sa svojom prirodom iako se to kosi opstim misljenjem drustva. Medjutim vaspitanje i kultura kojoj zivimo znatno odredjuju kako cemo razmisljati , koje kulturne obrasce ponasanja cemo prihvatiti, itd... Nikada ne bi mogla da podnesem da moj momak spava jos sa nekim. Teoretski bi mogla i da podrzim suprotno misljenje ali meni licno to jednostavno ne odgovara.

Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu...

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 25, 2005 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa otkinula bi mu onu stvar pa sebi iscupala kosu Razz

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 15, 2005 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma salim se ..nisam blesava..njega bih doduse kastrirala..ma ne bih.....nego to tvoje "gledanje " mu dodje nesto kao dogging?(za one koji ne znaju, a verujem da ih malo ima...Dogging je seks na javnom mestu sa učešćem trećeg lica, posmatrača (drugim rečima, voajera - neke ljude uzbuđuje ako ih neko posmatra dok vode ljubav, a neke ljude uzbuđuje da posmatraju druge dok vode ljubav).

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li bi vam se svidelo da gledate svog partnera... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  sledeća
Strana 1 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon