www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Svinja kao kucni ljubimac?
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 9:32 pm    Naslov poruke: Svinja kao kucni ljubimac? Na vrh strane Na dno strane

Gledao sam cesto njemackom tv-u da ljudi drze
svinju kao kucnog ljubimc...

mislim da je slatka dok je mala
ali kada odraste?

a vi?

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma slatka je ali je ne bi baš držala kao kućnog ljubimca Laughing
za mene su kućni ljubimci mačka, pas i ptica, eventualno ribica i ništa više 8)

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nikad ne bi drazo svinju za kucnog ljubimca to je jedna od najprljavijih zivotinja i mislim d aoni koji je drze za kucnog ljubimca bas nisu svoji,......

....tvoj i u dobru i u zlu....

Loods
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je to odvratno , jedino sto sam vidio bila je vijetnamska svinja , mislim da onaj glumac George Clooney ima.

vlajkov s
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bas mislim da je to strava!!!!!!!!!!moze ujutro da te budi svojim groktanjem!!!!!!!!!ma salim se odvratno je

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Re: Svinja kao kucni ljubimac? Na vrh strane Na dno strane

PEPPO je napisao/la sledeće:
Gledao sam cesto njemackom tv-u da ljudi drze
svinju kao kucnog ljubimc...

mislim da je slatka dok je mala
ali kada odraste?

a vi?

Moze svinja da boode slatka i kad odraste, sve zavisi od zacina... Laughing Laughing

Ma shalim se, jeste slatka kad je mala, vido sam i u Italiji jednoo tetoo kako na povodcoo sheta roze prase...i izgleda nekako...recimo coodno Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 4:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma bezi bre... Kakva svinja to je nastrano

dialeksa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Mar 2006

bahamas.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 8:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svinja je cest kucni ljubimac ali se cuva na neobican nacin, u zamrzivacu na primer...

just_girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada ne bi volela svinju da imam kao kucnog ljubimca

IriS_ShaW
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe...moj lepi otac pravi farmu gica.....ono,jako su slatke,mada u mojoj famil8ji javlja uverenje da su najbolje na tanjiru sto mene iritira uzasno....I to su ziva bica,ok su,moram da ih gledam svaki dan : D

ireniita
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 03 Nov 2006

sao_tome.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 06, 2007 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha, u svedskoj mnogi drze svinju kao kucnog ljubimca
Razz

kumalu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 12:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing ima ona sto je drzala svinju u stanu,ima klip sa njom.Najace je kad baba kaze nisam mislila da ce da poraste ovoliko, a ona ko kvasac narasla. Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Svinja kao kucni ljubimac? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon