:: |
Autor |
Poruka |
sgcile Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 50 Mesto: Nova Pazova
|
|
Nemački stručnjaci planiraju da do 2008. na tržište izbace kondom u obliku spreja, za sve veličine i oblike penisa.
Kondom deluje tako što se poprska po koži penisa, sa svih strana, od vrha do kraja. Za upotrebu je spreman posle pet sekundi.
Naučnici sa Institute for Condom Consultancy tvrde da će kondom u spreju biti efikasnije sredstvo za kontracepciju od postojećih jer će bolje "stajati", a neće biti ni rizika da sklizne. Prema njihovim rečima, kondom u spreju će omogućiti veće uživanje, ali i bezbedniji seks.
(B92)
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
cuo sam za to.jedva cekam da isprobam
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
čula sam i ja...ajde vidit ćemo
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
interesantno! prvi put cujem za to
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Hmmm...i ja prvi put cujem...ali ne razumem sta se desi kad se isprska? Obrazuje se neki zastitni sloj ali od cega? I kako na taj nacin obezbediti onaj mali prazan prostor za spermu koji je na vrhu obicnih kondoma?
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
|
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Hmmm...i ja prvi put cujem...ali ne razumem sta se desi kad se isprska? Obrazuje se neki zastitni sloj ali od cega? I kako na taj nacin obezbediti onaj mali prazan prostor za spermu koji je na vrhu obicnih kondoma? |
pa vjerojatno se stvori tvrdi sloj kad se osuši sprej.... isto kao one maske koje se na licu osuše pa ih onda odlijepiš kasnije
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nesto mi tu smrdi al videcemokad izadje kako ce biti,....
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Sve mi se cini da sam to vec videla u prodaji.Videh neki sprej od Durexa, al iskreno nisam obratila paznju sta li je
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | kapljica je napisao/la sledeće: | Hmmm...i ja prvi put cujem...ali ne razumem sta se desi kad se isprska? Obrazuje se neki zastitni sloj ali od cega? I kako na taj nacin obezbediti onaj mali prazan prostor za spermu koji je na vrhu obicnih kondoma? |
pa vjerojatno se stvori tvrdi sloj kad se osuši sprej.... isto kao one maske koje se na licu osuše pa ih onda odlijepiš kasnije |
ahaha moze biti.
Ili pak taj sprej sadrzi neke hemikalije - ubice, koje potamane sve spermatozoide
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
joj imam averziju prema svim tim 'kemijama' pocevsi od anti-baby pilula pa do ovakvih kondoma u spreju... Ali isto mi se cini da bi rađe probala to nego bez zastite.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
Ili pak taj sprej sadrzi neke hemikalije - ubice, koje potamane sve spermatozoide |
hmm ne vjerujem, da je tako onda sprej ne bi bio ništa novo, postoje spermicidne kreme i gelovi koji ubijaju spermije
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
videcemo, ali ja mislim da ce i taj biti nuzno zlo ko i ovi sada
|