:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Mozaik
Klod Mone, Glacee Mule
Henri Matis, Ples
Gustav Klimt, Vodene zmije
Pablo Pikaso, Devojka pred ogledalom
|
|
|
|
|
|
anno_domini Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Feb 2005 Poruke: 11
|
|
naisao sam prvo od svih poistova na ovaj, i pravo mi se svidja....valdja iz razloga jer sam i sam student dizajna, i vise sam sklon primenjenoj umetnosti, nego onoj, kako da kazem obicnoj...
i trebas mozda izdvojiti ne samo primere cipela, nego i primere recimo, onog ajkula auta, sto je picasso dizajnirao, zatim dali je radio dosta onih telefona, kaucha, itd...
ma lupam gluposti- pozdrav tebi!!!!
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Hvala na sugestiji, premda si i sam dobrodošao da se uključiš, napišeš ponešto o primenjenoj umetnosti o kojoj lično ne znam mnogo....
Nadrealistički genije Salvador Dali, Mae West apartman
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
eyeslistener Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
primenjena umetnost ...
sam naziv govori ... ponekad ga samo prevedem u "umetnost u granicama realnosti"
kontakt sa realnoscu je upravo ono sto je odvaja od ciste umetnosti .. a dozivljavam je jos i kao kontrolisanu umetnost jer ju je moguce ukrotiti dok , ako pogledamo primer slikara ... on ima platno , boje i cetke svoje i ni jednu jedinu granicu ... tj ne zavisi ni od cega
sta je covek nego primenjena umetnost ... zar ne ?
|
|
|
|
|
|
aneta77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 16
|
|
mae west je stvarno apartman,Salvador jeste genije!Bila samu Figuerasu i videla njegova dela...Jedinstveni ugodjaj.Apartman je interesantan jer su usta kozni crveni kauc,oci slike na zidu,a sve rasporedjeno u prostoru dok se ovakav frontalni porikaz dobija posmatran sa odredjane visine kroz rupicu....Ceo muzej je nevervatan..
|
_________________ moj potpis |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
........"papa was a rolling stone, whereever he laid his cake was his home".......kolačići šeširići, umetnost ukusa......
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Lilith Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354
|
|
Jako lepe fotke, saljite jos!
|
|
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
neznam meni se ovo nesvidja
|
|
|
|
|
|
E_X_I_T_O_V_K_A Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2006 Poruke: 17
|
|
Hej studenti dizajna,pise vam ja se nadam buduca koleginica!Hocu da upisem enterijer na dizajnu.Bacite mi par saveta,sta kako za prijemni,predavanja,tesko>lako i slicno.Hvalaaa:)))
|
_________________ STATE OF EXIT 04/05!!!!!)) |
|
|
|
|
Imagine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 29 Mesto: ni na nebu ni na zemlji...
|
|
hey...ja idem u umetnichku shkolu "Tehnoart Beograd"[color=Font Color] [/color] na Zvezdari......
moj smer je konzervacija i restauracija slika i umetnichkih predmeta......
ali obozavam primenjeni dizajn.......
inache obozavam umetnost.
pozzzzzzzz
|
_________________ ko ne ziwi sad-ne ziwi nikad...shta ti radish? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|