:: |
Ko je u pravu |
Grobari |
|
37% |
[ 12 ] |
Uprava |
|
0% |
[ 0 ] |
Ni jedni ni drugi...Svi gledaju samo svoje interese |
|
62% |
[ 20 ] |
|
Ukupno glasova : 32 |
|
Autor |
Poruka |
tetreb2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 3
|
|
LOPOVI,LOPOVI SEDE NAM U UPRAVI CRNO-BELA ZASTAVA ZA NJIH NIJE SVETINJA...........
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
U principu, glupo je postavljati anketu na kojoj ce glasati 5-10% nas...Koga jos interesuju grobari...Groblje, ko groblje nista novo....
|
|
|
himzo Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 1390 Mesto: Vojvoda Stepa
|
|
Pa recimo da je ovo anketa u kojoj ciganski glas uopste nije dobro dosao... Idite smrdite na nekom drugom mestu...
|
|
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
himzo je napisao/la sledeće: | Pa recimo da je ovo anketa u kojoj ciganski glas uopste nije dobro dosao... Idite smrdite na nekom drugom mestu... |
Tako je himzo,ne vidim razloga da se cigani petljaju u ovu temu kad vec imaju dovoljno svojih problema,prije svega mislim na one neke lijevake iz norveske i Vojvodinu koja je stvarno ekipa za Zvezdu!!!Za Vojvodinu se navija,Partizan se voli!!!
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
LoSmI_Pg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 48 Mesto: Beograd
|
|
pa zar ima onih koji misle da je uprava u pravu?? ja mislim da je takve OBLIKE ZIVOTA trebalo odavno skalpirati
|
_________________ Crno-bela boja mila, u srcu mi uvek bila!!
PFC FOREVER! |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Evo jedan "cigan" da da glas za kolege grobare. Ni kod nas nije bolje u klubu i lako moze doci do istih desavanja. Razliciti smo po bojama ali su nam problemi ISTI
|
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Kako ih nije sramota da i dalje sede u upravi, dok ih svi mrze, bojkotuju utakmice, a oni i dalje rade po svome, prodaju talentovane igrace, a pare u dzep!!!
Lopovi
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
tetreb2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 3
|
|
GROBARI NE SMEMO ICI NA UTAKMICI IAKO JE DZABE ULAZ.NI ZA STA!!! PRAZAN STADION-SLOBODAN PARTIZAN.
|
|
|
|
|
|
leedsutd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 28
|
|
Definitivno Grobari su u pravo
|
|
|
|
|
|
goran86_bg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 38
|
|
A URAVA je ...?
|
|
|
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
ma mora da je mislio na kura*a
|
_________________ El Niño |
|
|
|
|
m4rk0 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2004 Poruke: 173 Mesto: Majur
|
|
Uprava ko i svaka uprava, gleda svoj interes a za ostale ih briga.
|
_________________ eZine sa najboljim tutorijalima iz oblasti informatike NA NASEM JEZIKU.
۩ MaYuR ghhet00 ۩
Tutoriali na srpskom jeziku |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|