:: |
Autor |
Poruka |
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
S obzirom da sam celi rat bila u Sarajevu, moje se detinjstvo svodilo na sakrivanje i podrume...i strahovanje...ali jedan dan, nakon sto je zavrsio rat, moje 2 drugarice i ja smo pred zgradom u pola 1 ujutru igrale odbojku i pricale o svemu...Jednostavno mi je to ostalo u secanju...Isto tako, vreme pre neko sto sam otisla za kanadu smo se skupljali na haustoru i zezali se non stop...i naravno kad smo pozivali duhove
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Kad sam se svaki put rasplesala i poludila kad bi vidila Lepu Brenu na tv
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
na moju pokojnu baku jel je bila u kolicima seceras bez noge, ja bi upalila muziku uzela je za ruku i pocela da igram sa njom a ona bi se trudila da me zadovolji...
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
maconja_no1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 118
|
|
sjecam se...........................................da sam kao mali htio da vozim biciklo ehehehehe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sjecam seeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ja se sjecam da sma maconju marisala na povratku iz skole hahahhahhaa
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ima ih mnogo...ali evo:
Nas tri drugarice smo se obavezno svaki dan igrale napolju...jedna od mojih drugarica imala je mladjeg brata i mi smo ga jadnog maltretirale i terale ga da se igra sa nama, secam se da smo ga jednom prilikom sminkale i oblacile u mamine stvari a on je plakao (posto je imao 3 god. a mi oko 6) ili nam je jadan uvek sluzio za tako neke eksperimente...ali sve u svemu to su lepa secanja...danas se svi nasmejemo kad se toga setimo (a pogotovo on)...
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
kad bi brat i ja vukli tatu da nam dodje pricat pricu prije spavanja, a vec je bilo kasno, onda bi on sjeo na krevet i tiho nam pricao i glumio cijelu pricu, a mi bi se smijali i gustali dok bi mama vikala iz druge sobe da 'pusti djecu spavat'...
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
poklon od oca za prvi razred osnovne skole..pony bicikla..uhh kako sam je voleo
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
sacamse kad mi je cale dao prvi put da vozim auto bio sam radostan ko malo dete
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
hm....celo detinjstvo mi je jedna velika i najdraza uspomena..nesto sto zauvek nosim tu-duboko u srcu...ne mogu da izdvojim jednu jer me sada sve sto me veze za mog tatu koji vise nije tu uzasno podseca na njega pa cak i te davne izbledele slike...
....secam se....bio je moj rodjendan....mama iznosi tortu na sto..kaze "Vreme je dete da duvas svecice..dzaba cekamo tatu nece ga pustiti sa fronta"...ja sa suzom na obrazu prilazim i duvam sa jednom zeljom da ga vidim i dok sam duvala cula sam njega kako ulazi u kucu i trazi slavljenicu mezimicu !!jedina zelja koja mi se ispunila....ove godine ta ista zelja nije mi se ispunila....
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
hm kako me bata budio s crevom od usisivaca to mi tako nedostaje,.......
|
|
|
_Lanna_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Dec 2006 Poruke: 54 Mesto: Novi Sad
|
|
Jako ih je malo - omiljenih. Sjećam se bake i deke da su me najviše čuvali...Sjećam se svog 7-og rođendana kad se i otac pojavio ..Nasmejan, sa poklonom, mislim da je bila neka Barbika..A onda kad smo otišli iz zemlje sjećanja više nema..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|