:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Iz najpoznatijeg bezalkoholnog gaziranog pića kokain su uklonili prije gotovo 100 godina, no ostalo je još dovoljno toga što zanimljivo djeluje na vaš organizam. Nakon samo jednog takvog pića u prvih deset minuta 10 žličica šećera (više od 100% preporučene dnevne doze) ulazi u organizam, razlog zbog kojeg tijelo ne reagira povraćanjem zbog velike koncentracije je forsforna kiselina koja smanjuje slatkoću. Nakon 20 minuta šećer u krvi raste i rezultira povećanim izlučivanjem inzulina. Jetra odgovara tako što pretvara sav šećer u mast, odnosno salo. Nakon 40 minuta završena je apsorpcija kofeina, zjenice se šire, krvni tlak raste, a jetra izlučuje još šećera u krvotok. Daljnje djelovanje uključuje porast izlučivanja dopamina koji stimulira centre za zadovoljstvo u mozgu (na sličan način djeluje heroin) itd.
Healthbolt
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
to sam već znala. Imala sam jednu prezentaciju o štetnim djelovanjima coca cole i saznala i gorih stvari od ovih koje si naveo.
Sva sreća ne pijem je često, inače ne volim baš gazirano.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma coca je smrt...
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Za mene je coca cola budilnik. ad mi se spava samo drmnem colu i ka nov sam.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
jbt...
koliko sam je samo pila...
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
ali ja je volim...mnogo
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
I ja je obozavam... Jbg, kad volim sve sto nije zdravo...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ja colu pijem svakodnevno
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Da, znam za to, iz tog razloga je ne pijem već 7 godina, a i samim tim sam prestala da pijem gazirano, uopšte...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
to pice ko da su smislili sami bogovi za sebe :drinking: :crazyeyes: :turn-l: :naklon: ja se cole ne mogu odrec, priznajem ovisna sam i nije me briga sta mi se dogadja sa tijelom to je jedna od najsavrsenijih stvari na svijetu :color: evo pogubim se sva kad pricam samo o njoj ](*,) aaaahhhh coca cola je nesto sto se ne da opisat!!!luda sam.jesam i neka sam
zivila cola :director: :blob8: :happy3: :happy6: :happy7: :happy8:
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
ne volim colu,po meni je to smrt
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ali lijepa smrt
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|