:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Hehehe to se samo tebi moze desiti ahahaha
salim se naravno
meni se nista tako nije desilo s lijecnicima ali jeste neki dan s postarom hehehe
ali sam mu ja kratko i jasno rekla-sadd si se tako ponio prema meni i nikada vise
sljedeci put prvo sto mi bude pri ruci leti mu pravo u glavu hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
ajao meni u bolnici hiljadu puta...
kada sam dobila trovanje, ishutali su moje roditelje napolje i sva sretja da je sestra moja zavirila u sobu da vidi shta se deshava sa mnom, ja sam primala infuziju i pala sam u nesvest i bila tako jako dugo u nesvesti, a ove debilke se nisu ni okrenule da me bude, polivaju i shamaraju...
prvo shto sam ugledala kad sam se osvestila, bila je moja sestra =)))
a posle sam je chula kako vrishti na ove sestre po bolnici!
ahah...
onda kad sam imala upalu plutja, uho mi je bilo zachepljeno i ovaj retard mi je dao kapi za nos...
ja mu kazem nije mi nos zachepljen nego levo uho...
on kao: "da da..."
znate kad mi se odchepilo? Kad mi je sestra proshvercovala kapi za ushi!!
btw sestra mi farmaceut... 'ebe pa rastura
i ginekolog pre neki dan! razvalila me glupacha! hotju mog ginekologaa vrati seeee sa godishnjeeeeg!! aaa
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Kad sam imala upalu mjehura i grčila se od bolova dva doktora su se kraj mene svađala čiji sam ja slučaj....Bože sačuvaj
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
princess-93 Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land
|
|
o boze moj,jadne vi.meni se nista tako nije desilo(stvarno vas iz duse zalim )
ali kada su me kola udarila,imala sam neku malu ogrebotinu na celu i onda kada sam usla u sobu svaki doktor e pitao da li sam padala u nesvest.ajde to,moraju da znaju.
ali posto sam ja u jednu istu sobu oko 3,4 puta ulazila,isti doktor me 10 puta pitao da li sam pala u nesvest.(Naravno ovo nije nista u odnosu na vase slucaje,ali ajde.)
i drugo.Kada sam bila kod zubara,imala sam jedan zub koji je morao da se izvadi,ali ova doktorka mi stavila lek i rekla:"Kada sledeci put zaboli,dodjite pa cemo da izvadimo zub"
i kada smo sledeci put dosle,a ona mi ponovo stavila lek,i ponovo:"Kada sledeci put zaboli,dodjite pa cemo da izvadimo zub" i tako me jedno 10 puta vrckala.i posle kada sam otisla kod druge zubarke.ona meni kaze:pa ovo je trbalo jos odavno da se izvadi.E onda sam se iznervirala!
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Pa dobro, nisu bili bas takvi, ali su znali da budu prilicno iritirajuci.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
he svega i svacega sam se nagledao i naslusao jer mi je keva med.sestra,al koja radi svoj posao i zato skapava dok takvi debili koji se zajebavaju tako se odnose ka pacijentima,....
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ne nerviraj se Rizmale, to je kod ans vise postala normalna pojava. Od bezobraznih lekara, preko salterskih sluzbenika, kasirki.... Sve je ovde postalo bezobrazno.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Kad sam isla raditi biopsiju koja boli poprilicno cekala sam u petrovoj od pola 7 ujutro do 1 popodne Doktor koji mi je to radio nije bio nimalo pazljiv a najgore mo je bilo sto mu je doso asistirat doktor koji je istovremeno razgovarao na mobitel nagnuo se pogledo kimno i otiso ne prestajuci razgovarati ha ha to je bio secer na kraju i sve mi je bilo toliko ponizavajuce da sam se rasplakala na stolu sad mi je to smijesno ali tad nije bilo
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Zivojin Misic je napisao/la sledeće: | Ne nerviraj se Rizmale, to je kod ans vise postala normalna pojava. Od bezobraznih lekara, preko salterskih sluzbenika, kasirki.... Sve je ovde postalo bezobrazno. | ma ne nerviram se srecom keva me za sada uvek moze uvesti tamo de treba da idem kad sam bolestan i sve ok mada sto ti kazes nisu danas samo DR bezobrazni,vec svi,doduse ajd malo da se zapitamo na kakva i oni sve ljude nalecu jer koliko ljudi toliko i cudi(sto sam video kad sam ja radio),dodje ti da sve pobijes,....tako da mozda i imaju malo pravo al jbg uvek se istresu po mom misljenju na onima koji su to najmanje zasluzili al ajd,.....
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: |
Onda jučer kirurg:
Nokat mi urasta u meso i ja ga zamolim da mi taj dio izvuče, a on: Ne! Ja vadim cijeli nokat ili ništa! Kažem ja njemu da mi izvadi samo taj dio jer ostatak nije potrebno, već sam vadila cijeli i nije bilo učinka. A on meni: Ma boli me briga! I počne bacati one skalpele, u'rala sam se od straha. Pitam ja njega što ću raditi ako mi opet bude urastao u meso. a on meni: Onda ću ti kidati prst! Došlo mi je da se pokupim i pođem doma, ali ajd mislim šta sam onda napravila, pregrizi jezik i pretrpi.
Kad usred operacije on poreže sebi prst (ne znam kako mu je to uspjelo)
i razdere se na mene: Kvragu, sad mi je u ranu upalo vaše krvi, nadam se da nemate sidu
E tad sam popizdila! Došlo mi je da mu rečem: pa ako je i imam sad ste je vi dobili. Ali pregrizla sam jezik i rekla mu da sam zdrava.
I sad da stvar bude još gora, izvadio on meni pola nokta i zamotao prst. Ja se napokon maknula s onog šugavog stola kad on meni kaže: Eto sad nećete morati prati nogu par dana i počne se blesavo smijati. BOŽE SAČUVAJ!!!! |
Znaci, ne da bih ga prikoocao posle operacije nego bi mu sve zoobe povadio, ne bi moo posle palo na pamet usta da otvara kad je sa pacijentom
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Hvala Bogu pa nisam se puno puta sretala sa doktorima po bolnicama i domovima zdravlja (imam doktora u kuci)...ali onih par puta kad sam otisla vise zamerki imam za medicinske sestre nego same doktore..Doktori promumlaju "dobar dan" ne podizuci pogled na kojekakvih papira na stolu da bi videli ko im je usao u ordinaciju, ali bar odrade posao kako valja (u mom slucaju do sada)...Dok med. sestre sa podignutim nosem, kao da su nivo iznad svih nas (joj sto mrzim taj pogled!) tretirale su me kao predmet, a ne zivu osobu!
Jednom je bilo potrebno da primim infuziju, medicinska sestra me je milion puta ubola u ruku promasujuci venu, ali ne zato sto nema iskustva, vec zato sto je pricala sa koleginicom (vrlo bitan razgovor o njenom jucerasnjem izlasku!) i nije ni gledala u moju ruku. Poludela sam!
Drugi put kod zubara, prilikom davanja anestezije za vadjenje osmica, devojka je potrefila bas moj nerv jer je zurila da se javi na mobilni koji je vristao "Crno i Zlatno". Tada nisam primecivala razliku, donja usna mi je utrnula kao sto i treba...Ali kad je anestezija trebala prestati delovati, a ja i dalje nisam osecala pola leve usne i zvala da pitam sta da radim, odgovor je bio "A to je verovatno nerv bio zakacen...Pa nista se ne brini, proci ce kroz mesec-dva"...Mrzela sam je!
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
vladimir86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd
|
|
Nije vise sto traze mito, nego sto i pored njega oni ostaju kao da su skinuli zvezde sa neba
Njihov bezobrazluk ce se valjda nekad iskoreniti, nadam se
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|