:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Iskazujete li svoju ljubav riječima, djelima ili možda romantičnim gestama? Osjeća li vaša ljubav koliko ga/ju volite?
Na koji način se vama iskazuje ljubav? Primjećujete li te stvari nakon nekog vremena ili ih počnete prihvaćati zdravo za gotovo?
Što činite i što se čini za vas da i danas znate koliko se međusobno volite?
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Recima, postupcima, uopsteno svim i svacim pokazujem.
Nije osecala, bila je zamagljena.
A koliko me stvarno voli, ili ne, ne znam.
Svakave reci su pale, svasta je govoreno. Samo koliko je stvarno do toga tacno, vise ne znam.
Odlazio sam nenadano, a dobijao sam odgovore. Ali kako, ali zasto, pa ja ne mogu sada da budem sa tobom,...
A htedoh samo na 5 minuta da je vidim. Nema veze...
Gotovo je sada.
A sto se tice primecivanja, sve primetim. Samo se nekada pravim englez da ne primetim.
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
postupci sve govore , mada su i reci ponekad dobrodosle
|
|
|
|
|
 |
just_girl Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Nov 2005 Poruke: 120

|
|
spremna sam sve da uradim da bi dokazala svoju ljubav
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
nasi poljupci...dodiri..govore sve..ako nekoga voliš tu ljubav ces osjetiti u svakome pogledu..dodiru...naravno i lijepih rijeci nikad dosta....
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Dobro pitanje...
Osoba koju volim moze lako primetiti koliko mi znaci ako "zelim" da to primeti.
Kada mu je lose tu sam da saslusam i pomognem, svaki moj dodir izgovori rec "Volim Te" i ako moje usne nista ne kazu. Nije samo stvar u recima. Ponasanje prema osobi dokazuje da li je volite ili ne.
A kako primecujem ? Pa isto tako, isti nacin, ne mora da mi kaze da me voli mogu videti to u njegovim ocima i osetiti tu ljubav. Ako je osoba iskrena prema meni i ako mi sitnicama dokazuje da mu je do mene stalo, to j enesto najlepse.
|
|
|
|
|
 |
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121

|
|
svoju ljubav iskazujem vise gestom nego recima tako sto ga svaki dan iznenadjujem toliko da ce doibiti srcani udar/sala
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
joj cinim svasta bolje i da ne znate a i da ne govorim jer cu mozda odati nesto sto cu uskoro uciniti a nisam jos,.....jednostavno cinim sve sto je potrebno i sto mi padne na pamet,...znaci i recima i sddelima i svime sto mi padne na pamet a nadam se da ona to vidi i oseca i da to sve nijje uzaludno,....
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
POstupcima... Reci manje - vise jer svasta moze da se kaze.
Kako primecujem? Uglavnom ne zelim da primetim
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Obicno iskazujem delima ali ako nekoga volim stvarno jako onda iskazujem na sve moguce nacine i delima i recima...itd.
A ja primecujem po ponasanju osobe sa kojom sam.
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
iskazujem je najvise delima,ali i ostalo dolazi u obzir
|
|
 |
demmm Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 19

|
|
svoju ogromnu ljubav iskazujem na sve moguce nAcine!!!!!recima,,,odnosno jednom recenicom dobro poznatom......naravno raznim delima....romanticnim....i znam da moja ljubav oseca,zna koliko ga VOLIM!!!!!!!NIKOLA VOLIM TE NAJVISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eto.......ovako.....
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|