www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Na koji način iskazujete svoju ljubav?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 3:31 am    Naslov poruke: Na koji način iskazujete svoju ljubav? Na vrh strane Na dno strane

Iskazujete li svoju ljubav riječima, djelima ili možda romantičnim gestama? Osjeća li vaša ljubav koliko ga/ju volite?

Na koji način se vama iskazuje ljubav? Primjećujete li te stvari nakon nekog vremena ili ih počnete prihvaćati zdravo za gotovo?

Što činite i što se čini za vas da i danas znate koliko se međusobno volite?

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Recima, postupcima, uopsteno svim i svacim pokazujem.
Nije osecala, bila je zamagljena. Confused
A koliko me stvarno voli, ili ne, ne znam.
Svakave reci su pale, svasta je govoreno. Samo koliko je stvarno do toga tacno, vise ne znam. Neutral
Odlazio sam nenadano, a dobijao sam odgovore. Ali kako, ali zasto, pa ja ne mogu sada da budem sa tobom,...
A htedoh samo na 5 minuta da je vidim. Nema veze...
Gotovo je sada.
A sto se tice primecivanja, sve primetim. Samo se nekada pravim englez da ne primetim. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

postupci sve govore , mada su i reci ponekad dobrodosle

just_girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

spremna sam sve da uradim da bi dokazala svoju ljubav

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nasi poljupci...dodiri..govore sve..ako nekoga voliš tu ljubav ces osjetiti u svakome pogledu..dodiru...naravno i lijepih rijeci nikad dosta....

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro pitanje...
Osoba koju volim moze lako primetiti koliko mi znaci ako "zelim" da to primeti.
Kada mu je lose tu sam da saslusam i pomognem, svaki moj dodir izgovori rec "Volim Te" i ako moje usne nista ne kazu. Nije samo stvar u recima. Ponasanje prema osobi dokazuje da li je volite ili ne.

A kako primecujem ? Pa isto tako, isti nacin, ne mora da mi kaze da me voli mogu videti to u njegovim ocima i osetiti tu ljubav. Ako je osoba iskrena prema meni i ako mi sitnicama dokazuje da mu je do mene stalo, to j enesto najlepse.

milenaaaa_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svoju ljubav iskazujem vise gestom nego recima tako sto ga svaki dan iznenadjujem toliko da ce doibiti srcani udar/sala

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj cinim svasta bolje i da ne znate a i da ne govorim jer cu mozda odati nesto sto cu uskoro uciniti a nisam jos,.....jednostavno cinim sve sto je potrebno i sto mi padne na pamet,...znaci i recima i sddelima i svime sto mi padne na pamet a nadam se da ona to vidi i oseca i da to sve nijje uzaludno,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

POstupcima... Reci manje - vise jer svasta moze da se kaze.
Kako primecujem? Confused Uglavnom ne zelim da primetim Laughing

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 3:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicno iskazujem delima ali ako nekoga volim stvarno jako onda iskazujem na sve moguce nacine i delima i recima...itd.
A ja primecujem po ponasanju osobe sa kojom sam.

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskazujem je najvise delima,ali i ostalo dolazi u obzir Wink

demmm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svoju ogromnu ljubav iskazujem na sve moguce nAcine!!!!!recima,,,odnosno jednom recenicom dobro poznatom......naravno raznim delima....romanticnim....i znam da moja ljubav oseca,zna koliko ga VOLIM!!!!!!!NIKOLA VOLIM TE NAJVISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eto.......ovako.....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Na koji način iskazujete svoju ljubav? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon