:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Blize se praznici. Sta cete pokloniti drugima, a sta zelite dobiti od njih. Pustite masti na volju.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Nista ja necu njima ali neka ni oni meni nista ne poklanjaju svaki put se iznerviram....sve promase...
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Zelim Blackberry 8705G i cingular plan.
Hocu li ga dobiti - ne znam.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Niti poklanjam niti ocekujem poklone!!!
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
pokušat ću nać jedan CD za vrlo dragu osobu, a ne očekujem ništa osim da bude uz mene za Božić i Novu 8)
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
bilo sta kada je sa ljubavlju a ja kada kupujem poklone otprilike slusam sta bi ko voleo da dobije pa tako nesto i kupim
|
|
|
|
|
|
princess-93 Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land
|
|
Moja srednja sestra i ja pravimo neki ogroman show za mamu i najstariju sestru.Naravno i pokloni su ukljuceni...
a sta ja zelim,pa imam ja listu.....
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
meni ne treba nikakav drugi poklon, nego njen dolazak, to če mi biti najveći poklon koji sam mogao da dobijem
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
moj dragi će mi kupiti novi mobitel, a ja njemu brijači aparat
za ostale još ne znam
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ja bi voleo da za NG i moj rodj koji je 26 januara dobijem malo love pa da pojacam komp a mojoj mici da kupim suknju koju zeli i da je usrecim da se ne opterecuje nekim glupostima i zelim da svi oko mene i nje budu zdravi i da malo manje rade a vise uzivaju u zivotu,...
|
|
|
nofrks Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295
|
|
ja dobih parfem,mojima svakako nosim poklone,sestri naravno najvishe,uglavnom sitnice,nishta neshto spec veliko.
a inache bih volela N91 ,ali to jedino ako sama sebi priushtim,tj gospoda iz swisscoma
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja bih da dobijem veeeeeeeeliiiiiiiiiiiikog plisanog medu, ali moj decko mi kaze da ja nemam 13 godina, tako da toga izgleda nema nista
Napisacu ja pismo zalbe Deda Mrazu, pa nek on vidi kako ce da ga ubedi da me ispod jelke ipak ceka meda
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|