:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Dakle, ko nije nikad bio povrijedjen u ljubavi ili u prijateljstvu nek se i ne javlja ! Znam mnogi ce reci ja mu ili joj ne zelim nista strasno, pa nek se i ti ne javljaju. Neka se jave oni koji bi barem da ona ili on polomi nokat ili tako sta, a primamo i strasnije zelje...IZVOLITE
|
|
|
|
|
|
WuLiDiJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 45 Mesto: beograd
|
|
zelim ih van mog zivota... to im je dovoljna kazna...
samo ce im se vratiti i to tri put gore i bez mojih zelja, a meni ce biti tako sve jedno..... Bas me briga za sve sitne duse.. Ravnodusna sam...
|
_________________ osmeh je jedini jezik koji razumem, ljubav je jedini vazduh koji udisem..... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Želim da se bar jednom u životu osjećaju onako kao ja tada
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
Ja sam svom momku rekla posle 4 godina veze........da zelim da samo jednom zaplace i oseti bol koju sam ja svaki put kada bi me on povredio........i sada posle godinu dana kako nismo skupa zove i moli.....ali eto sve se jednom vrati
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Budući da me moj bivši ostavio s priznanjem da voli muškarce od srca mu želim da se jednom preko ušiju zaljubi u lezbu!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Ne želin mu niš sad ono zlo al jednostavno ga izbrišem definitivno iz svog života ko da nije nikad postoja. A zna se, sve se vrati to
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da dozivi isto to sto je on meni uradio..
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Želim da se jednom nađe na mom mjestu pa nek vidi kako je meni bilo....Pa jednom kad se sretnemo mislim da bi mu najteže palo to da se ispriča....
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne zelim joj nista lose,jer onda bi se spustao na njene grane tako da nek samo ide svojim putem i nek nam se vise putevi nikad ne ukrste u zivotu eto to zelim mojj bivsoj devojci,....
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
zelim svakom sve sto meni zeli ili napravi......bilo dobro ili lose......duplo.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
PA ta osoba nije meni nista u zivotu, ipak ne zelim jojj nista lose...ali joj zelim da mene i mog decka gleda kako smo sretni svaki dan...i da se muci u toj nasoj sreci
i naravno, zelim joj kamen u oba bubrega...i to 2 velika
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
d3n1 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 357 Mesto: tz
|
|
zelim da pati istom mjerom kao sto sam i ja...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|