:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Sto vi mislite o ovome pitanju? mene zanima zašto volimo u žaru ljutnje reči "Majmune jedan!". Što mislimo pod tim?
|
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ma majmun je legenda pravo da ti kazem!! on je pametna zivotinja ali mi kazemo u shali majmune jedan ato sto mislimo da je noko gluplji od nas ili da se ponasa kao majmun!!!
oni jadni ne znaju da se ponasaju kao mi al su ipak dobri kao ljudi
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Kad mi netko kaze da sam majmun ja mu nista ne odgovorim, samo uzmem svoju bananu i odem.
Kad mi netko kaze da radim majmunska posla onda mu ja kazem da gleda svoja posla.
Zar mi svi ne zivimo na Planeti Majmuna?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
pda taj se odgovor trazio vidim ja nesto mi izmice
Planet of the ape's
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
portoroz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 41 Mesto: orlic_dusan@yahoo.com
|
|
magarac pa naravno da je majmun
|
_________________ Dusan_Bg |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
zivotinja kao i svaka druga, a sada sto mi ljudi klasifikujemo zivotinje prema simpatijama..to je vec nas problem.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
to u zaru je podsmeh...
Al u realnom zivotu majmun je milion puta vece ljudsko bice no sto smo mi sami ljudi,...
|
|
|
Storm_85 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2005 Poruke: 21
|
|
Majmun za coveka je institucija
|
|
|
|
|
|
tvoja12 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Avg 2006 Poruke: 16
|
|
smatram da to znaci da smo mi isti kao majmuni zato nam tako nekada i kazu majmune jedan
|
|
|
|
|
|
bloody2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 60
|
|
Zanimljiva tema!!! To majmune znaci da ne vredjamo samo sebe ve c i "majmuna" - zivotinju. Poredjujemo nas sa njim , sto ne znaci da se vredjamo , ali tako je , majmuni su za nas niza bica, kao i druge zivotinje.
Npr ako niste znali da su izrazi retard, moron, imbecil i debil korisceni kao reci u medicini i psihologiji a sada imaju znacaj da vredjaju ljude! Bas i nije fer. Ako cemo da se vredjamo ,vredjamo se na ljudskom nivou
|
|
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
a cuo sam da i majmuni jedan drugog zezaju 'kakav si ti to covek', mi smo za njih ponizenje, hodamo na dve noge, a mozemo na cetiri, i jos smo sisli(pali) sa drveta
|
|
|
|
|
|
[DeNoM] Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 20
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | Sto vi mislite o ovome pitanju? mene zanima zašto volimo u žaru ljutnje reči "Majmune jedan!". Što mislimo pod tim? |
.... Zato sto je majmun zivotinja.
Zato sto postoji sumnja da smo nastali od majmuna ( ) pa bi ta recenica znacila da je taj kome je ta uvreda upucena, u toj prici, bio primitivniji oblik zivota.
|
_________________ Jučer sam bio hrabar, htio sam promijeniti svijet
Danas ću biti pametan, promijenit ću sebe.... |
|
|
|
|
|