:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Kad umre netko blizak mnogi ljudi tvrde da im se ta osoba još dugo nakon smrti javlja u snovima, da osjećaju njenu blizinu iako fizički više nije tu.
O čemu se tu radi? Da li o reakciji na stresnu situaciju onih koji ostaju, o sjećanjima ili nečem trećem?
|
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ja mislim o osecanjima !!
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
tu se radi o necem natprirodnim,secanjima,osecanjima i nasoj neodoljivoj zelji da je ta osoba kraj nas (zbog ceka ta zelja moze da se poigra nasim umom i da nam predstavi razne slike i stvari koje su pomalo cudne za osobu koja to nije dozivela,....)
|
|
|
portoroz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 41 Mesto: orlic_dusan@yahoo.com
|
|
drugarstvo
|
_________________ Dusan_Bg |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
secanje na predivan osmeh i tuga za njim
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
sječanje mi ostaje na moju drugaricu iz srednje škole, ostaje mi kao da sam je jučer vidio. ostaje mi pre svega njen osmjeh, imala je preljep osmjeh. sječam se njene zafrkancije, dana kad smo zajedno bježali sa časa, samo da bi otišli na kafu. ostaje uvjek nešto iza osobe koju smo voljeli, ovako ili onako. svako od nas ima nekoga, ko ga je posebno dotakao u životu, i to nam ostaje, taj "dodir"
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Zoka74 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach
|
|
Ostaje praznina koju je teško ispuniti!!!!!!!!!!!!!!!
Kada nam smrt oduzme blisku osobu, bivamo uzdrmani iz temelja. Dugo sam odbijala da poverujem da je gubitak konačan. Obuzela me teška tuga, tišti osećanje praznine. Pratila ma ljutnja, muče krivica i kajanje.
Zajedno sa bliskom osobom, kao da umire i deo nas. U svakom slučaju, završava se jedan deo naših života. Nešto je iz nas iščupano. Ostaje praznina koju je teško ispuniti. Nedostaje nam ono što je činilo značajan i veoma važan deo nas samih.
No nikad neumiru oni koji su voljeni bili!!!!
I vjecno ostaju u nasim sjecanjima!!!!!
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
slazem se za Zokom74.. iznad
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
sjećanja, osjećaji, uspomene...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Znam zenu koja je sestru izgubila pre 14 godina, a majku pre godinu ipo. Nikada ih nije sanjala i uzasno pati zbog toga.
Cudno, s obzirom da ljudi uglavnom sanjaju o stvarima koje im preko dana okupiraju misli, makar i podsvesno.
A iza voljene osobe ostaje SVE i ne ostaje NISTA. Ogromna jedna praznina, tuga i secanje.
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ostaje seta i secanje na divne trenutke provedene sa tom osobom...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Mislim da ljudi jednostavno ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su nekog dragog izgubili. Znam iz licnog iskustva.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|