:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ja sam postala clan Domaceg jer sam cula od sestre za sajt i ono.... Kad sam se uclanila, ostala sam clan jer sam htela da nabijem sto vise postova (ali ne zbog kredita jer me mjuza sa Domaceg apsolutno ne zanima.
A sada.... Sad sam ovde jer mi se svidja i zabole me da li imam jedan ili milion postova.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Meni je ovo jedno od rijetkih mjesta na kojem ne razgovaram na engleskom ili ne daj boze nekom drugom jeziku. Ne racunajuci na razgovore s mamom recimo, ja svoj materinji jezik jedva imam sanse govorit (posto i sa kcerkom i dragom se sporazumijevam na engleskom). Ovako me prisustvo na Forumu tjera da mi mozdane vijuge ne zahrdjaju. Vec mi je muka od Englisha, godinama vec sanjam na tom jeziku... eto, tako, mozda zato!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Prvo zbog glazbe i skidanja pjesama... a onda sam vidjela ovdje ima zanimljivih i prekrasnih ljudi čije misli vrijedi pročitat iz dana u dan...
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
zaanimljiv mi je kontakt sa osobama-clanovima sajtaa, a stalno ima i nove muzike koju mogu da preslusam i ocenim sta je dovro ui sta se moze slusati
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Prvo zbog glazbe i skidanja pjesama... a onda sam vidjela ovdje ima zanimljivih i prekrasnih ljudi čije misli vrijedi pročitat iz dana u dan... |
Ja isto
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Prvo zbog glazbe i skidanja pjesama... a onda sam vidjela ovdje ima zanimljivih i prekrasnih ljudi čije misli vrijedi pročitat iz dana u dan... |
isti su nam razlozi
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Zato što obožavam forume, a budući da mi je kompjuter stalno dostupan to je prava prilika
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
princess-93 Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land
|
|
ja sam to cula od sestre,ona je bila na jednom drugom forumu,pa sam je zamolila da se i ja uclanim,ona je rekla da je ovo super forum i onda sam se uclanila i polako upoznala predivne korisnike i tu sam ostala.
|
|
|
|
~*трола41*~ Banovan! ~*ЛегендА*~
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 2962 Mesto: Opusteno...Beogradski!
|
|
pa trazio sam jednu pesmu i dospem ja ovde
i vidim moram da se uclanim i uclanim se i eto...
|
_________________ Zivi Zivot,opushteno i Beogradski!
I? JEL IMA NESTO ZANIMLJIVO U MOM POTPISU?.... |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
joj ne znam zasto sam se uclanio jos u septembru
i predje neko vreme 2 meseca , i ja u mailu vidim pisamce reko ajd malo da oddem da se sprdam i svidelo mi se i ostao
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja sam sasvim slucajno dosla tu davno..mislim da sam trazila neku pjesmu/doduse tada nije bio uvjet da imas kredita za download/..maloo sam prozujala po forumu i jako mi se dopao po svemu i ostala sam tu i do dan danas..i ovo je jedini sajt s kojeg ne odlazim i koji stalno posjecujem jer je jako dobra
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Postao:
1. Da se ne lazemo - zbog muzike
2. Zbog druzenja
3. Zanimljivi tekstovi
4. Dosta je prometno [nije mrtvilo]
Ostao:
1. Moderatori ne izvoljevaju sto se tice skidanja muzike kao sto je slucaj na prethodnom forumu.
|
|
|
|