:: |
Autor |
Poruka |
majk.g4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 156 Mesto: negde daleko al opet blizu
|
|
Misljenje vase zasto se iz cele evrope ili sveta druzimo na netu.
jeli to da se svadjamo i prepucavamo ili zato da popricamo kako tamo kako vamo sta ima tamo itd. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
e pa da i prvi pocnem,ja sam na ovom sajtu zbog toga,sto ima dosta toga zanimljivo,a pogotovo svakakvih komentara,a ni namisao mi nedodje da bi se skim prepucao kao 1 neznamo se i zasto bi se sad svadjo,bez veze to su djecije igre itd.
meni to nije u fazonu,niti mi veselje,ako ozemo se druzit ko ljudi ajde ako ne ne. Jer mislim da je i ovaj sajt postavljen zbog druzenja da se ceo svet druzi. A mislim da je i kome drago pa makar preko sajta kad skim kontaktira iz brazila,zda itd. . . . . . . .
|
_________________ kud koji mili moji |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
majk...u pravu si.zar nije najlepse ovde naci onaj lepsi deo.zezanje,smejanje,druzenje,prijatelje...itd..itd..
ali izgleda da ne ide to bas uvek..ima nas..kao i u zivotu na ulicama.jbg
poz.za tebe
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
U pravu ste,ali ima i takvih koji bi se stalno svađali mada meni to lično i nije baš lepo.Ako treba da se nešto raspravi onda je to najbolje rešiti smireno.Ja sam na ovom sajtu samo radi zezanja,druženja i dobre zabave,naravno!!!!
pozzz
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|