:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
......sve što trebam ,u životu, je zavist....
zavist je najveci pokretac zapadne civilizacije...radi nje smo sišli sa grana...
da li ste zavidni...godi li vam , kad vam zavide...mislite li da je moja misao točna?
pričajte mi o zavisti...
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Zavidim ti što si mlađa i ljepša od mene!
Ova gore rečenica pokazuje kako je lako do zavisti doći i da je svatko može imati. Pokretač - da, ali OK dok se ne počne ići preko leševa.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
HAMI_LOLIC Odomaćeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara

|
|
ma zavist je sastavni deo coveka
zavistan sam zato sto aureliano zna moj ip a ja ne znam njegov
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
nikada nikom ne zavidim,uvek sam srecan ako neko ima vise od mene znaci da ga oce,....to sto mene necce nema veze s njim tako da nikada nikom ne zavidim,....
|
|
 |
bredi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 90

|
|
zavist je dobra samo ako je umerena.ima ljudi koji su bolesno zavisni...
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Ne zavidim nikome jer znam da će uvijek biti boljih i lošijih od mene i to ne mogu promjeniti.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
lambi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 18 Mesto: Trebinje - Banja Luka

|
|
posto sam ja solidan u skoli ima jedan ucenik u mom razredu kome to smeta i sve se vise trudi da me dostigne sto mu i uspijeva pa tako mogu reci da je zavist dobra osobina ali ne u svakoj situaciji
|
_________________ Misli glavom,slusaj SRCE!!! |
|
|
|
 |
Destiny_ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 28

|
|
Ne zavidim nikome, to mi je najgora osobina ljudska. Danas je na zalost previse ljudi koji su zavidni i zbog toga je sve manje iskrenih prijateljstava i ljudi sa kojima mozes imati iskren odnos.
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Ne zavidim ljudima, čak sam sretna kad netko ima i drago mi je zbog toga.
Samo ne znam bas kako jedan negativan osjecaj moze izroditi ista pozitivno. U kojem nas to smjeru zavist pokrece? Kad su ljudi zavidni, obično imaju želju za uništavanjem tuđeg, direktnim ili indirektnim (npr. ogovaranje u drustvu)ili otimanjem tuđeg.
Mislim da se rjeđe u nekome javlja zelja za postizanjem istog uspjeha vlastitim radom ili trudom.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
zavist covjeka dovodi do propasti... jer kad se nekomu zavidi onda na sve moguce nacine pokusava da da dobije to nesto sto trenutno nema. Sredstva nisu uvjek adekvatna
|
|
|
|
|
 |
Ugard Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 74
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati

|
|
Blago onima koji nikada i nikome nisu bili zavidni, iskreno , volio bih da sam u toj kategoriji savrsenih.
|
|
|
|
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
fućka mi se živo... nemam razloga biti zavidan... niti se opterećujem zapadnom civilizacijom... samo želim slobodno disati pod ovim plavim nebom
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
 |
|