:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
to najuzvišenije stanje duha i uma......
ajmo malo filosofirati o humoru....
kako ga dozivljavate, dajete, primate...
sta je sa totalnim promasajima, a vi ste tako zeljeli nasmijati...
neka priča počne!
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Hah, moj najveci humor promašaj je bilo kad sam Amerikancima pokušao prevesti viceve o Muji i Hasi, uopće se nisu smijali. A ja crkavam od smijeha. Onda ja prestanem crkavat od smijeha i počnem trabunjat bezvezarije a ovi se počeli odvaljivat od smijeha.
Tako da ti je to vrlo regionalna stvar.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
hahaha
humor pa pazi ima jedanj crnjak naj crnji koji mi se desio ..
znaci sedimo u nekom kaficu i ja ispricam najbolesniji vic na svetu!!!! ide ovako:
"znate zasto manijak[pedofil] vodi dete od 4 godine u mrak??
Da cuje kako puca karlica na miru"
e i krenem da se odvaljujem od smeha samo sto nisam pao sa stolice a oni svi u mene gledaju zbunjeni ja se smejem posle 2 min pogledam niko se ne smeje i svi krenu da me pljuju bolesniku debilu kakvi su ti to vicevi itd znaci...
e da bez humora svet ne bi postojao ovakav kakav jeste
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Jednom sam pričao viceve o Crnogorcima ne znajući da je jedan bio Crnogorac, htio me puknut po sred glave, ali he he he, ja sam ipak bio za glavu veci od njega, pa se samo naljutio i pobjegao...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ja sam vic o hercegovcima ispričala ispred hrpe hercegovaca...
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Sto se tice iskustva sa pricanjem viceva, slicno poput Aurelianovog. Samo sto sam ih ja pricala englezima.
A sto se tice filozofije humora! Hm, nista sladje nece nasmejati ljude kao istina. Ti pricas istinu ljudima u lice, a oni umiru od smeha. Valjda im ju je lakse prihvatiti kao vic!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Tema je otvorena da bi se filozofiralo o humoru a ne prepricavali vicevi, za to postoji Smehotresno odeljenje.
|
|
|
estremusmexus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 24 Mesto: bg
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: |
ajmo malo filosofirati o humoru....
kako ga dozivljavate, dajete, primate... |
Dajem ga, dajem...bez problema Je si ti sigurna sta si htela da pitas?
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: |
sta je sa totalnim promasajima, a vi ste tako zeljeli nasmijati...
|
Nikad!!!
|
_________________ Ma da svakako |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
e da zaboravih da kazem da ga ja ne primam to bi trebalo zene da rade
shala
nego humor je bre najvaznija sporedna stvar u zivotu posle fudbala eto tako da ga opisem
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
serz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 57
|
|
ja nikad ne ispričam vic do kraja,ne uspijem od smijeha..ali ljudi često imaju običaj da se smiju mojim izvalama nenamjernim, jer često lupim gluposti..a i smotana sam pa i to..hee...a ja se onda sama smijem a smijeh mi je kriza hee pa se onda svi još više smiju...to trebate čuti..
|
|
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Naucno je dokazano da smijeh produzuje zivot, licno, mnogo dobro se osjecam poslije odgledanih smijesnih videa.
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ma sme te totalno pozitivna stvar, samim tim i osobe koje imaju smisla za humor. Volim da sam u drustvu takvih ljudi. Volim da se smejem.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|